Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Ti hány évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Ti hány évesen jöttetek rá, hogy azok vagytok?

Figyelt kérdés

2020. júl. 28. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt azért kérdezed mert össze vagy zavarodva? De amúgy jelek mindig voltak konkrétan meg még sosem mert mindig elbizonytalanodom. De mondjuk azt hogy 13/14
2020. júl. 28. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazán bevallani magamnak olyan 15-16 évesen sikerült. De előtte is voltak jelei
2020. júl. 29. 00:03
 3/8 anonim ***** válasza:

14 évesen kezdtek el érdekelni nők, de férfiak is érdekeltek amúgy. 18 éves voltam amikor lefeküdtem egy sráccal. 19 éveseb volt az első lányos kalandom. Utána voltam fiúval és lánnyal is. Elmentem egyetemre. Ott több emberrel is kavartam. Szexeltem fiúval és lánnyal is. Mindkettővel tetszett a dolog, de össze voltam zavarodva. Furcsa volt, hogy nincs egy konkrét irány. Aztán első év végén legeküdtem egyszerre egy fiúval és egy lánnyal. Velük már szórakoztunk korábban is 3-masban, bár akkor csak tényleg csak nyalakodás volt.

Azóta az este óta tudom, hogy nem kell döntenem. Vannak időszakok amikor inkább a férfiak, és vannak amikor inkább a nők vonzanak. Jelenleg kb 1 éve inkább nőkkel vagyok. Jobban izgat a punci és szivesebben is kényeztetem. Nem tudom váltani fog-e vissza. Ehhez a váltáshoz egy rossz fiús élmény (kapcsolat) vitt. Megundorodtam tőlük, vagy nem is tudom... biztosra nem tudom mi az identitásom (tippre: bi), de azt tudom, hogy nem kell döntenem a kettő nem között és nem is számít. :)

2020. júl. 29. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
24/n (utolsó voltam)
2020. júl. 29. 15:10
 5/8 A kérdező kommentje:
1. Azért kérdezem:/
2020. júl. 29. 23:07
 6/8 A kérdező kommentje:
És koszonom az összes valaszt:)
2020. júl. 29. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
18 voltam,a szalagavató buliban jöttem rá,hogy tetszik és kivánom.
2020. júl. 30. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:
18 voltam
2020. aug. 1. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!