Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti hány évesen jöttetek rá, hogy a nőkhöz vonzódtok? 19/L
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 23:31
2/12 anonim válasza:
én még mindig nem tudom eldönteni hogy az vagyok e 25/L
5/12 anonim válasza:
12-13 körül kezdtem érezni, de így utólag visszanézve, már ovitól kezdve voltak jelei :D (18/L)
6/12 anonim válasza:
18-19 lehettem mikor bevallottam magamnak, de ha jobban vissza gondolok, soha nem kötődtem férfihez, tetszeni úgy tűnt, h tetszik, de mindig volt, egy nő/lány akihez ragaszkodtam, a férfiak.. semmi. Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van, nyugodtan. ;)
20/L
7/12 anonim válasza:
15 éves voltam, amikor rádöbbentem, hogy egy lányba vagyok szerelmes. Most pontosan 16,5 vagyok :))
8/12 anonim válasza:
13 voltam amikor először éreztem ezt (beleszerettem egy barátnőmbe nagyon, előtte sosem voltam szerelmes). Biztosra 16 éves koromra vettem.
19/L
9/12 anonim válasza:
15-16
előtte is voltak jelek, csak nem ismertem fel
10/12 anonim válasza:
14-15, és csatlakoznék sok előttem elhangzó válaszhoz, utólag belegondolva már ovitól fogva voltak jelek, csak ugye akkor még mit tud az embergyermeke ilyenekről :D
17/L
Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!