Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, mivel lehet teljesen elcsavarni a fejeteket?
Tudom, hogy mindenkinél más a "recept", de kíváncsi vagyok, hogy hogyan csábíthat el egy nő egy másikat.
Még nem volt lehetőségem ilyesmire. :(
Ha valaki okos, kedves, figyelmes és érdeklődő az nagy előnnyel indul. Emellé jó, ha igényesen öltözködik és egészségesen él (nem elhízott, nem alkoholista, nem dohányzik stb).
Legyen saját stílusa, saját személyisége és gondolatai.
Aztán ha megvan a kémia is, vihető vagyok.
Hmm. Nekem a tökéletes recept:
- add önmagad
- legyen önbizalmad, és kisugárzásod
- mindegy, milyen a testalkatod, csak legyen önbizalmad
- ne legyél igénytelen
Már ezzel a 4 dologgal ha megfog valaki, eléggé nyert ügye van. Mutasd ki az érzelmeid és vágyaid, ez is fontos..ne várd a sültgalambot. Cirógasd meg és bókolj. Nekem ennyi elég. :)
Másnál nem tudom, hogy hogyan működik, de ez nekem is bevált vadászat közben.
Legyél nő
Legyél romantikus
Legyen jó stílusod, és merj kezdeményezni.
A műbrokiról annyiz én is biszex vagyOk nekem soha nem volt orgazmusom pénisztöl pedig 6-tal is volt már dolgom, nőtől viszont volt és nem kellett hozzá semmi mü csak a szép puha keze és az ajkai, talán a hetero férfiak példát vehetnének róla
- Ha a másik fél kezdeményez az nálam nagyon bejön, pl. egyértelműen mutat érdeklődést, bókól, közös programokat javasol, stb
- Egyedi stílus
- Legyen az illetőnek valamilyen szintem hasanló érdeklődési köre mint nekem, pl. tudjak a kedvenc filmből, szorazotmból, vagy animéböl eggyütt nézni vele
- Kontabilis humorérzék
- Jó higénia
Az hogy használ-e a csaj műbrokit vagy nem az mindegy nekem, ha már úgy is szóba került :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!