Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jó lesz ez így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lesz ez így?

Figyelt kérdés
Heteronak mondja magát, de tuti bi. Jövőhéten megyek hozzá csillaghullást nézni. Ő is szeretne találkozni. Szerintetek végre elmondhatom neki, hogy szeretem? Ha minden igaz ketten leszünk csak náluk. Tanácsok?
2020. aug. 8. 11:54
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Amúgy csak hadd kérdezzem meg... Mennyi idős vagy? Csak hogy tudjam kinek a közelébe ne menjek, mert most bekakáltam, hogy az SBO-n kötök ki.
2020. aug. 8. 18:09
 22/50 A kérdező kommentje:
Bár úgyis őszintén le fogod írni, ha már anonimban ilyen nagy arcod van.
2020. aug. 8. 18:10
 23/50 anonim ***** válasza:
92%

18:Vagy valami undorító hájas,rövidhajú "nő" vagy vagy férfi.Egyébként jól hozod a frusztrált férfi-utánzatot,akinek csak guminő jut,szóval,ha nem "férfi" vagy,akkor egy bszatlan ribike.😉😉😉

Üdv:egy szép és vonzó leszbikus nő 😘

2020. aug. 8. 18:14
 24/50 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem is ilyen érzésem van. Remélem, te legalább megértesz.
2020. aug. 8. 18:16
 25/50 anonim ***** válasza:
0%

1.A hájas és rövidhajú férfiutánzat az kb.a leszbik 90%-a :D

2.Annyira szépek és vonzóak vagytok mind, hogy folyamatosan heteró nőket kell zaklatnotok:D

2020. aug. 8. 18:17
 26/50 A kérdező kommentje:
Ez totál nem igaz, és igen, mostmár tuti faszi vagy. :Dmenj a saját kategóriádba.. :D
2020. aug. 8. 18:19
 27/50 anonim ***** válasza:
0%

De ez totál igaz :D

"Bszatlan"

Hát nem tudom kinek gyártják a felcsatolhatós brokit:D

2020. aug. 8. 18:21
 28/50 anonim ***** válasza:

25

Mondom én,tuti pasi vagy vagy valami rondaság,aki "nőnek" hívja magát!LOL

Ja és "drága" én merem vállalni az arcom,mert nagyon is szép vagyok,nem csak én látom,mert van tükröm,de mások is mondják!Legutóbb is egy huszonéves,szőke,vékony,nem csúnya lány akart velem szexelni,de elhajtottam,mert nekem nem kellett!😏😏😏

Szóval benne lennék egy "versenybe",látatlanba megmondom,hogy ezerszer szebb vagyok nálad bármi is a nemet születésed alapján!😉😉

2020. aug. 8. 18:23
 29/50 anonim ***** válasza:

27

Pasi vagy hát te nyomorék szexhiányos szar alak!😉

2020. aug. 8. 18:24
 30/50 anonim ***** válasza:
*nemed
2020. aug. 8. 18:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!