Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lesz ez így?
Sokszor,aki heterónak vallja magát csak nem tudja elfogadni,hogy valamilyen szinten biszexuális vagy éppen a "társadalmi nyomás" miatt titkolja.
1.Ha a társadalmi vagy családi nyomás miatt valaki úgy dönt hogy heterónak vallja magát vagy heteró életet él, azt tiszteletben kell tartani, és civilizált ember meg is teszi.
2.Amikor hazudtál a családodnak akkor a csajnak akivel együtt voltál vagy érdekelt gondolom nem hazudtál. Na, ha majd ti érdekelni fogtok egy magát heterónak hazudozó leszbikust, akkor ő azt jelezni fogja, higgyétek el.
De amig valaki nem jelzi addig ne akarjátok már kinyalni légyszi. Képzeljétek, nők között létezik ún.barátság,tehát van akik csillagokat bámulnak, filmet néznek,esznek, kirándulnak együtt, de ezt nem puncinyalás céljából teszik, hanem mert az ember társas lény és igénye van baráti kapcsolatokra, szexmentes időtöltésre és szórakozásra.
Kedves utolsó:
1. Én nem kinyalni akartam, csak megkönnyebbülni attól, hogy kimondom neki.
2. Ne aggódj, valószínűleg, amilyen kedves vagy nem hogy bármely testrészemmel, egy bottal se érnék hozzád. Nem is értem, hogy mászhatott rád egy leszbikus. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!