Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lesz ez így?
A "szép leszbikus" olyan mint a mint Colombo felesége. Mindenki mondja hogy van, de még senki sem látta:D
Amúgy ki fszt érdekelsz?
Amúgy is egy mentálisan egészséges nő leszrja hogy más nők hogy néznek ki, a ferde hajlam nem normális:D Benne van a Bibliában is:D
Kérdés hogy mit és kinek akarsz bizonyítani, te felcsatolhatóssal bszott ribike:D
"Amúgy is egy mentálisan egészséges nő leszrja hogy más nők hogy néznek ki, a ferde hajlam nem normális:D Benne van a Bibliában is:D"
Ja,mert aztán a biblia a MINDENSÉG,amikor ugyanúgy pár nyomorék hülye feltűnési viszketegségben szenvedő találta ki,mint,amilyen te is vagy!
Megnézném hol vagy te nő!Tutira egy olyan ezredik pasika vagy,akinek csak a guminő jut!
Képzeld kicsikém még szépségversenyen is voltam,szóval nem panaszkodhatok!😉 De nem küldök képet,mert rájöttem tuti pasi vagy,és nem fogod az én arcképemre verni a kis 10 centiméteresedet!😏😏
Na és akkor itt láthatóak a szuperdögös, szexi, gyönyörű leszbikusok.
Várjál szólok is az egyiknek hogy hozza a felcsatit és "szexeljen" veled:D
Am feltűnt, hogy ti nem tudtok szexelni?:D
38:
"Bocs",hogy kiállok magamért és a többi leszbikusért is!😏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!