Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők, ti nem szoktáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők, ti nem szoktátok a meleg fiúkat "lenézni"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Bár én meleg srác vagyok,a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Van egy leszbikus ismerősöm/barátom,akinek elmondtam,hogy meleg vagyok (eleve ez a lépés is nehéz volt). Azóta sokkal bunkóbb stílusban beszél velem,sokszor cikiz amiatt,mert én fiúként másra bukok,pl.olyanokat jegyez meg (neharagudjatok,ha nyers leszek,de az igazat szeretném mondani),mosd ki 100-szor a beled,hogy ne történjen baleset (najó,kicsit enyhébben fogalmaztam,de sztem értitek ti is mire célzok). És ezt sokszor,sokszor LENÉZ és ezekhez hasonlók. Én ismerem ha viccel,és ezeket már nem viccből mondja. Tényleg van egy ilyen "tüske" a leszbikusok szemében? Vagy csak az én ismerősömében van? Kérlek az igazat írjátok,a kérdésben ez a lényeg! Köszönöm mindenki megtisztelő válaszát!

2020. júl. 22. 19:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gondom nincs a meleg fiúkkal.
2020. júl. 24. 18:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :D
2020. júl. 24. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sem nézem le a meleg fiúkat, ez a lány pedig jókora nagy bunkó lehet.. Szerintem lehet valami problémája a férfiakkal és a gyűlöletét rád vetíti ki, mivel kiderült te szereted a férfiakat. Így már nem tud veled "azonosulni" lényegében. Csak hogy ez az empátia hiányát feltételezi a részéről. Szerintem nyugodtan megmondhatod neki, hogy bánt téged, ahogy viselkedik veled és nem érted az okát. Talán megtudjátok beszélni. Ha meg nem akkor építsd le vele a kapcsolatot.
2020. júl. 25. 07:21
 14/14 anonim ***** válasza:
16%
6-os vagyok, a velemenyem kérdezték nem tudom mit kell leszavazni, ráadásul nem is bantoan írtam le. de tudjátok mit? rohadt buzák, meg lezbiribik. irtani kéne mind.
2020. júl. 30. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!