Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, ti nem szoktátok a meleg fiúkat "lenézni"?
De... minden nap órákat töltünk a meleg fiút lenézésével.
Ja, nem.. kvra nem érdeklnek minket.
Nem való az életedbe ez alapján, haladj tovább, különben csak mérgezni fog hosszútávon.
Én leszbikus vagyok, sok meleg, biszex fiúbarátom van, aranyosaknak, kedveseknek, jó beszélgetőtársaknak tartom őket.
Az lmbtq emberek közt is van ilyen is olyan is. Viszont bajnak érzem, hogy ezen a csoporton belül sem fogadjuk el, támogatjuk, segítjük egymást. Ha el szeretnénk fogadtatni magunkat másokkal, akkor legalább tartsunk már össze, vagy próbáljunk...
Vannak akik tényleg lenézik, vagy sokkal inkább utálják/nem fogadják el a meleg fiúkat, de szerintem a többség nem ilyen. Legalábbis én ugyanolyan emberként tekintek rájuk, mint bárki másra, mert azok. 😂
Szexualitás miatt lenézni/utálni valakit egyébként elég éretlen viselkedés...
Nem, nincs velük semmi bajom.
Ez egy egyéni, elszigetelt eset.
Ez a dolog ott bukik (szerintem), hogy egy ember a másikat a szexualitása alapján lenéz. Mindegy, hogy a leszbi a meleget vagy fordítva.
En ugyan inkabb a bi felé húzok, de a meleg ismerőseimet eszembe nem jutna ilyen miatt cseszegetni. Meg senkit sem igazából.
Imádom őket. Legjobb barátom meleg, az összes pasiját bírtam ,egyik exével még mindig nagyon jóban vagyok. Minden meleg csávó akit ismerek tök cuki, egyet leszámítva aki egy tahó. De vele se az a bajom hogy meleg.
Biszex vagyok amúgy nem leszbikus, de sokkal sokkal jobban vonzzanak a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!