Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Bele fogsz gabalyodni és ha rosszul sül el (márpedig rosszul fog), ostorozni fogod magad, szenvedni fogsz, rengeteget sírni és meg akarsz majd halni.
De ha szeretnél vágj bele, ugye miért is hallgatnánk egyszer is az eszünkre...
Miért akarna meghalni? 😂😂
Ne dramatizáljuk már túl!
Lehet csalódsz majd, De az is lehet, hogy van esélyed. Abból kiindulva, ha nyitott a lányok felé is.
A 2-es nagyon okos embernek tűnik, hallgass rá! Ő tuti sikerrel járt már hasonló esetben és nem tepert még fölöslegesen évekig senki után. Lelkileg minden bizonnyal kiegyensúlyozott és abszolút stabil minden tekintetben.
Nem mellesleg az életben köztudottan az a leggerincesebb dolog, ha foglalt embert kajtatunk.
3-as!
Az élet nem igazságos! Ha olyat szeretsz, aki kapcsolatban van, az pláne! De mégis szereted! Mit tudsz ellene tenni? Ha hajlik a lányok felé is, miért ne tenne érte?
Nem azt mondtam, hogy másszon rá, csak van esélye! Több esélye van, mint nekem volt!
Az meg hogy meg akar majd halni, nevetséges! Ne adja fel, amíg nem biztos abban, hogy nem lehet köztük több!
Lehet finoman is célozgatni a csaj felé, hogy bejön neki... (mondjuk érdeklődni).
Nem tom nekem önbecsülési kérdés hogy ne legyek a kis titkos extra.
Ha nem komoly, akkor jó szórakozzunk, de ne titokban.
Ha a pár poly, az is oké, de akkor tudjon róla a harmadik is, és legalább egy facebook üzit tuti dobnék előtte a fiúra is, csak hogy korrektek legyünk.
De ne csaljon velem senkit. Tessék felnőni.
1. Tud róla a srác. Én sem az a típus vagyok, aki direkt azokra menne rá, akinek kapcsolata van.
2. A csaj egyértelműen jelezte/kimondta, hogy nagyon bejövök neki minden téren. Szóval nem is én kezdeményeztem.
Akkor ez csak egy poly vee nem megcsalás.
Igazából neked meg a másik lánynak kell megvitatni. Legyél őszinte, ő is az veled, aztán meglátod mit mondd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!