Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? Mi tévő legyek?!
Sziasztok!!
Eddig nem voltam benne biztos, de ugy erzem, hogy szerelmes vagyok a baratnombe... Sokat vagyunk egyutt, nagyon sok minden tortenik, tehat tartalmas idot toltunk egyutt. Viszont o szokott felre ertheto dolgokat csinalni. Simogat,(szamomra intimebb helyeken) fogja a kezem, es rengeteg utalast is tett mar a dolgokra. Valamint volt egy eset, hogy meg akart csokolni, de vissza utasitottam. Nem felek az ilyen dolgoktol, de neki van pasija , igy nem gondolom, hogy reszemrol korrekt lett volna. Pedig ennyire meg semit nem szerettem volna. Ugy erzem, hogy bele orulok ebbe az egeszbe, naprol napra frusztraltabb leszek, az elettol is elmegy a kedvem mar. Leirhatatlanak ezek az erzesek, aki volt ilyenben az biztos tudja. Jobb lenne eltavolodni tole, ugy erzem, de viszont nagyon nehezen menne. Vagy menjek bele a jatekaiba?!, nem tudom.
Valaki valami tipp, tanacs, eszrevetel. Segitsetek kerlek.
En 20 o 18eves.
Ha neki van pasija, és őt nem zavarja akkor téged mért?
Amúgy lehet tetszene is a pasijának, nem gondolod?
Szerintem adj egy esélyt ennek.Ne dobd el a legjobb barátod és az iránta érzett érzéseid.Van palija...és?A leírásodból látszik hogy vágytok egymásra.De ha nem próbáljátok ki, sosem fogjátok megtudni hogy ezek az érzések valódiak-e, vagy csak a kíváncsiság hajt benneteket.
Én azt momdom tegyetek egy próbát.Talán valami jó dolgot szalasztanátok el ha meg sem próbáljátok.Pl egy szerelmet...
Bocsi a hosszú szövegért.
Olyan jó olvasni, hogy van még ember akit zavar az, hogy a másiknak van párja és ha bele döglik sem akar belerondítani. Tisztelet! Maradj csak ilyen, ez egy baromi jó tulajdonság!
De hogy válaszoljak is: muszáj ezt tisztába raknod magadban, ha ez sikerül, nem fogsz szenvedni ennyire. Ha tényleg ‘jó’ barátod, inkább válaszd a barátságotokat és azt erősítsd, mert szerintem te is tisztában vagy azzal, hogy ebből érdemleges dolog úgysem lesz.
Kedves utolso valaszolo!
Reszemrol szoba johetne akar az is, de viszont nem igy, hogy egy masik elberre elozben egyutt van. Valamint nem akadalyozok en semmit sem, semmi rossznak nem vagyok az elrontoja, de vannak bizonyos hatarok, amit igenes, ha beledoglok sem lepek at. Senki kapcsolataba nem ronditok bele...
Mindenkinek koszonom szepen a valaszt! 🥰
Valamint , ha valakinek esetleg meg barmi lenne ami eszebe jut, kerem ne tartsa magaba!!! ☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!