Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit tennetek a helyemben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek a helyemben? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel több, mint egy éve beszélgetek. Nem ismerkedtünk, meg semmi, sima beszélgetés, még csak nem is személyesebb dolgokról, hanem valamiről, ami mindkettőnket érdekelt. Persze előfordult, hogy egy-egy személyesebb dolgot megosztottunk egymással, de semmi több. Neki volt egy több éves kapcsolata, együtt is élt a pasijával, aztán szakítottak. Nagyon rossz lett a hangulata, megsínylette, szenvedett sokáig, amit nagyon éreztem a beszélgetéseink alatt. Meg még régebben volt egy beszélgetésünk arról, hogy hetero. Aztán egyszer csak bejelentette, hogy barátnője van. Nem kicsit lepett meg, és rájöttem, hogy nagyon zavar a dolog. Szerintem beleszerettem. Létezik ilyen? Lehetek szerelmes valakibe, akivel soha nem találkoztam? És most mit csináljak? Imádok vele beszélni, de nagyon fáj is. Szüntessek meg minden kapcsolatot? Vagy beszélgessek vele tovább, mintha semmi nem lenne? Esetleg mondjam el neki? Nem akarok belerondítani a kapcsolatába, főleg, mert úgy érzem, most tényleg boldog. Tanácstalan vagyok. Valakinek volt ilyen vagy hasonló? Mit tennétek, mit tettetek ilyen esetben?

2019. aug. 20. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
14%

"Lehetek szerelmes valakibe, akivel soha nem találkoztam?"

???

2019. aug. 20. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudja, hogy leszbikus vagy?
2019. aug. 20. 15:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudja.
2019. aug. 20. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Tehát eddig csak chaten beszélgettetek? Azt javaslom találkozzatok, mert az online kommunikáció során (főleg, ha nem volt személyes találkozás eddig) rengeteg olyan képzet kialakul, ami lehet nincs is ott. Persze biztosan láttál képet róla, de hidd el, hogy nagyon más valakivel szemtől szembe állni.. Szerintem beszéljetek meg egy találkozót és kiderül számodra is, hogy valóban szerelmes vagy e belé.
2019. aug. 20. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Írtam neki. Mi lesz, ha nemet mond? Vagy ha találkozunk és kiderül, hogy tényleg érzek iránta valamit? Utána mi lesz? Megkönnyebbülök vagy csak jobban fog fájni? Nem tudom, melyik a rosszabb, ha nem beszélünk többet, vagy ha minden alkalommal csak ezen kattogok, ha beszélünk.
2019. aug. 20. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos az online "ismerkedésnek" tényleg megvan az az átka, hogy olyanokat is beleképzelsz a másikba amik nem léteznek, valamint interneten mindenki annak "adja" ki magát aminek csak akarja, nyilván nem mondom azt, hogy mindenki hazudik, de könnyen megeshet, hogy valaki kicsit ferdít a dolgokon aztán egy idő után rádöbbensz, hogy nem amellett az ember mellett vagy akibe beleszerettél, mert az egy képzet volt. Lehetsz szerelmes belé, ez természetes, de egyelőre inkább csak abba a valakibe vagy szerelmes akit a monitor másikvégén elképzelsz, hogy személy szerint tényleg belé vagy-e szerelmes az meg akkor derül ki ha találkoztok és megismered. Egy a biztos, ha azt érzed fáj vele kapcsolatban maradni így akkor mindenképp meg kell szakítanod vele a kapcsolatot, mert különben nem tudsz rajta túllépni. Nehéz ügy, de én megpróbálnám elmondani neki az érzéseimet.Nem azért, mert azt várnám, hogy majd engem választ, inkább egyfajta magyarázatként, hogy miért szakítom meg vele a kapcsolatot, mert csak úgy hirtelen eltűnni a semmibe magyarázat nélkül nem tartanám szép dolognak.
2019. aug. 21. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!