Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tennétek egy ilyen esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek egy ilyen esetben? (Leszbikus feleség)

Figyelt kérdés

Előre jelzem, hogy ez egy hipotézis.

Na szóval, a feleségedről kiderül, hogy leszbikus. Nem érez szexuális, és romantikus vonzalmat se irántad, se ámblok a férfiak iránt. Ám téged tart a legjobb barátjának, hozzád áll a legközelebb, te vagy a gyermekei apja. Együtt akar veled maradni, mert nem akarja a leszbikus élettel járó nehézségeket felvállalni. Te szerelmes vagy belé, vagy legalábbis addig mindenképpen az voltál amíg ez ki nem derült.

Együtt maradnál vele vagy nem?

A szexet ugye ő nem igazán élvezi, inni szokott előtte, hogy be tudjon lendülni illetve egyértelművé válik számodra, hogy miért mindig az orált preferálta (mármint maga számára)

2018. nov. 14. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Ezzel neki kell megbirkoznia elsosorban, hisz nem “pazarolhatja” el a Te eletedet ezzel, hogy elhagyni nem akar, mert neki kenyelmetlen lenne felvallalnia a massagat ( ez meg mi?! )

Ha mar ezt el merte neked mondani, ralepett arra az utra, hogy nem birja tovabb toleralni magaval szemben sem a dolgot.

Vagy engeded nokkel lefekudni es elsz tovabb mellette, -de azzal szamolj ha szerelmes lesz nem lesz opcio naluk hogy hozzad menjen haza!

Tovabba gondold vegig azt is, hogy ez neked sem lenne kifizetodo hogy szereted es tudod hogy massal fekszik le, te pedig nem.

Tonkremennetek es megutalnatok egymast. A gyerekekkel is mi lenne?

Engedjetek el egymast szerintem, talan ez a legkevesbe fajdalmas vegkimenetel :/

2018. nov. 14. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Menjen Isten hírével.Nem kellene olyan társ,aki hosszú évekig a szemembe hazudott,és elhitette velem,hogy szeret.
2018. nov. 14. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
24%
Leszbikuskènt remélem,hogy sok ilyen feleség van és mindegyik nővel csalja a kanját.
2018. nov. 15. 04:50
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

3. Undorító vagy :D Én biszex nőként azt remélem, egyszer valami elborult agyú homofób úgy szájbaver, hogy ottmaradsz.

Amúgy én nem maradnék ilyennel együtt, nem tudnám elfogadni, hogy éveken át hazudott nekem, és minden, ami addig köztünk volt, csak az én fejemben létezett.

2018. nov. 15. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy heteró társadalomban gyakori hogy valaki aki meleg benézi az érzéseit.

Gondolj csak bele, ha az a norma, hogy ahhoz a pasihoz kell hozzámenni aki a legjobban vonzz akkor ha ilyen nincs akkor valószínüleg egy barátságra hiszed azt hogy na ez lesz az.

Előfordul nőknél és férfiaknál is...

Én leülnék vele megbeszélni hogy igen, mindketten megérdemlitek a szerelmet és egy nem működő kapcsolat csak romlani fog mert mindketten bezártnak fogjátok érezni magatokat.

Mielőtt elmérgesedik én kiegyeznék egy békés válásban, nyilván a gyerekek összekötnek de lehet nőket külön nevelni. Nekik is jobb mert a szülők boldogabbak.

2018. nov. 16. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!