Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a kozmetikus akihez jártok leszbikus?
Figyelt kérdés
És mondjuk csináltattatok nála intim gyantát?2019. máj. 8. 17:17
1/12 anonim válasza:
Miben más a férfi nőgyógyász? Meg attól, hogy valaki leszbikus nem feltétlenül jön be neki minden lány. Ugyanúgy tudja szerintem végezni a munkáját, mint egy hetero kozmetikus.
Nem járok kozmetikushoz, de gondoltam megosztom a véleményemet. Nem kell attól megijedni, hogy a nők érdeklik őt.
2/12 anonim válasza:
Ha jol dolgozik, akkor teljesen mindegy kihez vonzódik.
3/12 anonim válasza:
Semmit. Ha jól végzi a munkáját akkor miért érdekelne, hogy mi a szexuális beállítottsága? Intim gyantát meg nem csináltatnék senkinél.
4/12 anonim válasza:
Semmit. Ez a szakmája, és valószínűleg tudja a helyén kezelni. Férfi előtt is simán levetkőzöm, ha pl. orvosnál vagyok, és nem feltételezem, hogy kihasználná a helyzetet. Egy kozmetikus millió puncit látott már, és nem hinném, hogy az enyém különlegesebb a többinél.
6/12 anonim válasza:
Ő egy kozmetikus!!!
Nekem semmi közöm az ő szexuális életéhez, neki meg az enyémhez. Szerintem ez így normális.
7/12 anonim válasza:
Meg se tudnam, mert nem erdekelne.
8/12 anonim válasza:
Járok kozmetikushoz??? Nem is tudtam!
Amúgy viccet félre téve, attól függ, hogy néz ki... Ha nem jön be, akkor nem érdekel. Ha bejön, akkor meg sokkal bátrabban és bátrabbak fantáziálok róla :D
Mindkét esetben örülnék neki amúgy, sokkal jobban megbíznék benne szerintem, szívesebben mennék hozzá, hisz "fajtárs." :D
9/12 anonim válasza:
Semmit. Bár eleve intim gyantáztatni sosem mennék, de ahogy előttem is mondják a férfi nőgyógyásznál is levetkőzöm. Nyilván kihasználni nem használja ki a hekyzetet mert nem teheti meg, ha a munkáját elvégzi engem közben nem érdekel, hogy a fejében épp rólam fantáziál-e vagy sem.
10/12 anonim válasza:
Semmit,amúgy sem tudnám meg, nincs a homlokára írva, de nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!