Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom feldolgozni, hogy az exem lefekszik mindenkivel?
Figyelt kérdés
Sörnyű látni, ahogy aki egykor még a mindened volt, most mindenki megkaphatja. Hogy dolgozzam fel, hogy konkrétan minden nap felmegy valaki (lány, fiú) lakására, idegenekhez, régi barátai elváltak tőle,az egyetlen társaság akik mellette vannak azok a tinderes randijai. Én sokkal komolyabbnak hittem ennél, mikor együtt voltunk, most rengeteg embert hülyít egyszerre és tényleg, megszámlálhatatlan emberrel kavar azóta. Tudom, azt csinál amit akar, semmi beleszólásom, nem is a féltékenység, csak összeroppanok lelkileg, ahogy ezt látom. Nem ilyennek ismertem, teljesen lecsúszott azóta, nem a szakítás miatt szerintem. Nem tudok túllépni rajta. Én is próbálkozom, de komoly kapcsolatot keresek és korántsem vagyok ez a "mindenkivel kavarós" típus.2020. máj. 24. 20:53
1/4 anonim válasza:
Ha csak az exed, akkor nem mindegy, mit csinál? Szerintem te még nem szerettél ki belőle teljesen.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is így van ahogy az első mondja. Akkor fogod tudni, hogy túl vagy rajta, amikor már le se sz*rod majd, hogy kivel, hol, mit csinál.
3/4 anonim válasza:
Talán jobb lenne minden kapcsolatot megszakítani vele, nem is tudni, hogy mit csinál, lehet így könnyebb lenne túl lenni rajta. Egy idő után biztos könnyebb lesz, vagy ha megtalálod a megfelelő személyt.
4/4 anonim válasza:
"Nem tudok túllépni rajta."
Pedig ő már bőven túllépett rajtad, engedd el te is.
Ne foglalkozz az exeddel, találkozz a barátiddal, élj a hobbidnak és a munkádnak és adj magadnak időt.
Szerintem ne keress még másik kapcsolatot, mert amíg az exed fogod keresni másokban amíg őt szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!