Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,ti mennyire tudjätok feldolgozni,és hogy,hogy az exeteket akit tegyük fel még szerettek,valószínű már folyamat dugják?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 19:54
1/7 anonim válasza:
Ha még szeretem akkor eleve a szakítás tényét nehéz feldolgozni, ha meg nem szeretem akkor egészségére. Ettől az élet megy tovább, ha ezen pörögsz csak saját magadnak keseríted meg az elválást. Lépj tovább, minél több időt töltesz a múltban annál többet rabolsz el a jövődtől!
2/7 anonim válasza:
Lány vagyok, de nekem is fáj erre gondolni a majdnem exemmel kapcsolatban. :/ Persze nem úgy, hogy őt dugják, hanem hogy ő a menyasszonyát... Merthogy az is van neki.
3/7 anonim válasza:
Egyetlen exem volt ahol ez egy ideig zavart; egy ideig szakítás után még összejártunk (nagyon jó volt vele a szex), aztán már csak maradt a haveri kapcsolat egy ideig - itt volt pár hét amikor nagyon.
Szerencsére elmúlt. Már nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, de remélem boldog.
4/7 anonim válasza:
2# ezt kifejtenéd bővebben? Majdnem ex és menyasszonya van?? Érdekelne a story
5/7 anonim válasza:
#4: A majdnem exet úgy értettem, hogy "hivatalosan" sosem voltunk együtt, mert neki így volt kényelmes. :) Hogy hitegetett, hogy jaj, hát ő barátságnál többet érez irántam, mégse vállalt fel. Ettől függetlenül teljesen olyan volt, mintha együtt lettünk volna, minden napot együtt töltöttünk, minden nap találkoztunk és elmentünk valahova, minden percben beszélgettük, együtt aludtunk... Szóval nyugodtan mondhatnám az exemnek, de hát ugye sose volt kimondva, hogy na akkor mi együtt vagyunk... Szóval mégse. A menyasszonyáról nem tudok sokat, csak annyit, hogy egy 19 éves lány (én 21 vagyok, a fiú 29), és már egy ideje kint van a facebook adatlapján, hogy "eljegyezve", amit én nem látok, mert beállította, hogy ne lássam :) De tényleg létezik, mert egy közös képük is van fent, meg egy közös ismerősünknek is mesélt róla.
6/7 anonim válasza:
Én nagyon nehezen éltem meg,volt ilyen az életemben sajnos. Senkinek nem kívánom azt az érzést. Borzalmasan fájt. Ráadásul elég vizuális tipus vagyok,nem is részletezem.. Nehéz túl lépni rajta,de aztán idővel rá jössz hogy minden nőt dönget valaki,te is fogsz még olyat,akit esetleg még más szeret. Szóval sajnos ilyen az élet,el kell fogadni,mást nem lehet tenni.
7/7 anonim válasza:
Miért kell vele foglalkozni, ha már egyszer az exed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!