Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, veletek is előfordul, hogy attól majdnem elélveztek, ahogy folyamatosan ujjazzátok a barátnőtöket és ő közeledik a csúcshoz?
Figyelt kérdés
Ilyenkor elég ha hozzámér és robbanok2020. ápr. 10. 21:18
1/8 anonim válasza:
Ez nagyon szexi lehet. Álmom hogy ilyen barátom legyen, aki ennyire élvezi ha kényeztethet, és ennyire fel tudom izgatni:) N
3/8 anonim válasza:
Első kettő válaszoló ez az álmotok de sosem fog teljesülni mert esélyt sem adtok az olyan férfiaknak akik nem néznek ki nagyon jól.
4/8 anonim válasza:
Fiatal koromban igen, előfordult - főleg ha a lány is használja közben a kezeit :) (nem kell gyorsan, sokszor elég szinte csak ha fogja)
5/8 anonim válasza:
Élvezni nagyon élvezem, mert felemelő látni, hogy mennyire felizgult, de azért elélvezni nem tudok annyitól, ha csak hozzám érne. Hozzáteszem, ennek azért örülök is, mert lüktető farokkal igazán jó érzés megdugni a tocsogó puncit:) +azért kijár a lánynak a kényeztetés farokkal is, na. :D
6/8 anonim válasza:
Nekünk van egy vibrátorunk.párom sokszor kívánja hogy kényeztethessen vele és annyira szokta élvezni és persze én is hogy simán elélvez tőle.és úgy hogy ő csinálja nekem,nem én magamnak.
7/8 anonim válasza:
6.ik voltam bocsi és természetesen Nő. /Lemaradt/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!