Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha folyamatosan fogdos a kollégám?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársaim,aki folyton fogdos. 1000-szer megkértem,hogy fejezze be. Nem értem miért nem lehet megérteni. Mi a francért nem lehet egy kicsit jobban tisztelni a nőket.
Mit tehetnék?
24l
2020. márc. 8. 01:32
1/14 anonim válasza:
Szerintem igen csak tetszel neki,de ez csak az én véleményem.
2/14 anonim válasza:
Hogyan fogdos? Ha csak simogat és nem intim hely közelében, akkor az nem lehetne akkora gond.
4/14 anonim válasza:
Ismerős... Nekem a főnököm csinálj ezt, akinek ráadásul van barátnője, aki szintén itt dolgozik... Minden egyes alkalom után rászólok, hogy fejezze be, de nem használ.
5/14 anonim válasza:
Ba.sszál le neki 1 olyat, hogy szakadjon le a feje a nyakáról, szólj a főnöknek, szólj a barátodnak, fenyegesd meg, hogy feljelented, ha durva a dolog rendőrség!
1-2 roppant egyszerű példa, ha valóban nem imponál neked ez a dolog!
33/F
6/14 anonim válasza:
Szerintem fel kellene jelentened, mert ha eddig ezeket megtehette akkor úúgyis mg többet fog tenni, neghgoy egyszer odáig fajuljon el, hogy megerőszakol, még mindig van mit lépnie, nem késő, szerintem szólj a rendőrségnek.
7/14 anonim válasza:
Fogd meg a farkát és mond azt, hogy mit akarsz ezzel kis farokkal, nekem ez keresztben is kevés lenne!!
Biztosan nem fog többet fogdosni!!
8/14 anonim válasza:
Szólj a fönöködnek,hogy van egy primitív munkatárs,aki nem ért a szóból.
10/14 anonim válasza:
Jelentsd fel, szólj a főnöködnek, szólj kollegának, mi a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!