Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy es mennyi ido mulva tudtatok feldolgozni?
Én az összes eddigi visszautasítást néhány napon belül feldolgoztam (nem jöttem be nekik úgyhogy lepattintottak). Általában mikor megtetszett valaki "bátorra" ittam magam, és elmondtam mit érzek.Volt aki kinevetett, de a legtöbben megmondták, hogy nem lesz több barátságnál. Később próbálkoztam józanul, változatlan eredmémmyel - pár éve pedig teljesen felhagytam az ismerkedéssel.
Amikor csalódott voltam régen alkoholt ittam és sírtam, ma már 1 napig bezárkózom egy csendes, sötét szobába gondolkozni meg zenét hallgatni. Másnap pedig kimegyek a friss levegőre mozogni egy kicsit aztán a hobbijaimmal foglalkozom. Nekem ez segít túllendülni a dolgon.
(Azt már nem fogom tudni feldolgozni, hogy egyedül kell leélnem egy életet, de szerintem ez nem a kérdés tárgya. A "szexuálisan nem passzoltatok össze?" részt pedig nem értem.)
26
Első vagyok, egy fontos dolgot elfelejtettem írni:
Nagyon tudom ám magamat sajnálni, viszont mindig felvidít, hogy aki visszautasított az boldog és jól van. Emiatt tudom néhány napon belül túltenni magam a csalódáson.
(Hozzá jár ehhez, hogy a gyászt sem tudom feldolgozni. Minden egyes veszteségem ugyanúgy fáj mint mikor megtörtént - ha nem jobban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!