Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy es mennyi ido mulva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy es mennyi ido mulva tudtatok feldolgozni?

Figyelt kérdés
Melyik visszautasitast? Meddig es hogyan probalkoztatok a kiszemelteteknel? Hogyan utasitott vissza? Esetleg szexualisan nem passzoltatok ossze? Kort is irjatok

#leszbikus #probalkotas #visstautasitas.
2019. márc. 7. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Én az összes eddigi visszautasítást néhány napon belül feldolgoztam (nem jöttem be nekik úgyhogy lepattintottak). Általában mikor megtetszett valaki "bátorra" ittam magam, és elmondtam mit érzek.Volt aki kinevetett, de a legtöbben megmondták, hogy nem lesz több barátságnál. Később próbálkoztam józanul, változatlan eredmémmyel - pár éve pedig teljesen felhagytam az ismerkedéssel.

Amikor csalódott voltam régen alkoholt ittam és sírtam, ma már 1 napig bezárkózom egy csendes, sötét szobába gondolkozni meg zenét hallgatni. Másnap pedig kimegyek a friss levegőre mozogni egy kicsit aztán a hobbijaimmal foglalkozom. Nekem ez segít túllendülni a dolgon.

(Azt már nem fogom tudni feldolgozni, hogy egyedül kell leélnem egy életet, de szerintem ez nem a kérdés tárgya. A "szexuálisan nem passzoltatok össze?" részt pedig nem értem.)

26

2019. márc. 8. 02:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok, egy fontos dolgot elfelejtettem írni:

Nagyon tudom ám magamat sajnálni, viszont mindig felvidít, hogy aki visszautasított az boldog és jól van. Emiatt tudom néhány napon belül túltenni magam a csalódáson.

(Hozzá jár ehhez, hogy a gyászt sem tudom feldolgozni. Minden egyes veszteségem ugyanúgy fáj mint mikor megtörtént - ha nem jobban.)

2019. márc. 8. 02:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Exem pattintott le, miután újra bepróbálkoztam nála mert nagyon hiányzik. Elmondtam neki, hogy szeretem és akarom újra az egészet de ő azt mondta, hogy már nem szerelmes belém, így nincs értelme és igaza is van, de nagyon fájt. Barátok maradtunk de sok idő volt feldolgoznom.
2019. márc. 9. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!