Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak az első momentumok, amiből tudtátok, hogy lehet valami a kapcsolatból?
Ennek minek szavazás?! Sima kérdésként értelmesebb lenne.
A vászom: akkor tudatosult bennem hogy komolyan gondolja, mikor szóba került az összeköltözés, miután kiderült, hogy egy irányba mutatnak a terveink :)
Ezt most nem értem. Miért van válaszlehetőségként ott, hogy leszbikus?
Az nem jelent semmit, ha leszbikus. Mármint úgy értem, hogy ha két leszbikus ismerkedik nem feltétlen jönnek össze, csak azért, mert leszbikusok. Annál több kell (vonzalom stb). Mintahogy én se jövök össze az egyik barátnőmmel, mert biszex. Max akkor jönnék össze vele, ha kölcsönös lenne kettőnk közt a vonzalom és a többi dolog, aminek passzolnia kell.
A flört fél év online barátság után jött. Aztán a harmadik randin volt szex is, de a dolog komolysága kb 1 év után üllepedett le.
-Érdekelte a személyiségem, hobbijaim, tudtunk beszélgetni órákig.
-Stresszhelyzetben is rendes velem, nem használja fel a gyenge pontjaimat, szorongásaimat, nem kiabál vagy üt meg
-Hasonló értékrend
-Összeegyeztethető életmód, célok
-Jó kémia, hasonló szexuális vágyak, még ha izzadt is kelles az illat (tudom fura de ez van)
Uhm nem ez már a meglévő kapcsolatban volt, ezekből tudtam hogy hosszú életű lesz.
Barátság stáció esetében annyi volt, hogy megbeszéltük hogy bejövünk egymásnak és randizzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!