Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Számotokra honnan kezdődik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra honnan kezdődik a "nőies" kifejezés? (nézd a kategóriát)

Figyelt kérdés

Hol van az a pont ahol azt mondjátok hogy: "igeen, Ő bizony nőies"?

Ez csak azért érdekel mert néhány lány fiúsnak vallotta magát de számomra akkor is nőies volt.

Viszont itt pasik véleménye is érdekelne

(19/l/l)

2020. máj. 8. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt leginkább külsőben tudnám megfogni. Te is így gondolod, vagy belső tulajdonságokra vagy kíváncsi?

Nos, vsz sablonnak fog tűnni, de hajhossz, szoknya!-blúz, nekem nem feltétel a sok smink, sőt.

2020. máj. 8. 11:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Külső-belső is érdekelne

Bármilyen tulajdonság, ami szerintetek nőiessé tesz egy lányt

2020. máj. 8. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

van különbség kislány-nő és fiús-lányos lány között is

agyban nagyon sok dolog számít, volt 20+-os partnerem akit inkább úgy jellemeznék, hogy egy "nagy gyerek", elég gyerekes gondolkodása volt

van olyan nő akit nőiesnek tartok, de nem vonzó számomra, tehát ez is külön kategória

főleg azokat tartom nőiesnek akik úgy öltözködnek, viselkednek, van önbizalmuk nőnek lenni és nem önbizalom hiányos kislányok

főleg teltebb nők jönnek be és sokan ugye nincsenek megelégedve magukkal, idősebb korban is megvan ez a jelenség, viszont másabb. Idősebb korban jobban elfogadják sokan magukat olyannak amilyenek és így is képesek felszabadultak lenni, míg tapasztalataim szerint a fiataloknál elég gátlásos viselkedést eredményez a magukkal szemben tanúsított elégedetlenség.

Hiába néz ki valaki jól, akár nőiesnek, ha ezt bármivel lenullázza. Akár a korábban említett önbizalom hiány, vagy épp a túl fiús, esetleg alpári viselkedés. Szóval ez egy bonyolult kérdés :)

2020. máj. 8. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

1. vagyok. Számorma a cigi, túlzott alkohol, trágárkodás nem nőies.

Ahogy írták, fontos a felnőtt önbizalom- ez inkább, mint a felnőttség jele, de lehet egy félénk, visszahúzódó lány is nőies.

2020. máj. 8. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a fiús lány is lehet nagyon szexi. Főleg, ha az élet minden terén bejön a vagányság, akkor egy jó dumájú kemény csajszi sokkal vonzóbb, mint egy finomkodó kis hercegkisasszony.
2020. máj. 8. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elso gondolatra a megjelenes ugrik be.

Hosszu haj, smink, ruhazat. Noies kisugarzas.

2020. máj. 8. 13:51
 7/9 Fruzs33 ***** válasza:
96%

Belsőre a viselkedése,a szokásai,a tulajdonságai

alapján is bele lehet sorolni a nőies kategóriába.

Külsőre hosszú haj,a ruházata leginkább.

2020. máj. 8. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Közvetlenül a férfias után, ami már pont nem férfias, az általában nálam nőies.
2020. máj. 8. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez a viselkedésen meg az kisugárzáson múlik.

Van olyan hogy valaki semlegesen néz ki de amint interakcióba lépsz vele már tudod mi a helyzet

2020. máj. 8. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!