Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktatok nyilvánosan, látványosan a végigmérni lányokat? (nem tévesztettem kategóriát)
Vasútállomáson voltam szemtanúja annak, hogy egy lány várakozott a peronon, majd jött egy másik lány, aki látványosan végigmérte, majd az ajkaiba harapott. Először azt is hittem, hogy ismeri is és csak meg akarja szólítani vagy ilyesmi, de nem. Továbbment és arrébb várakozott utána.
Szerintetek?
Amúgy hetero lány vagyok és nem vagyok homofób, de ilyet még sose láttam :D
Igen, szoktam. De csak ugy h ez másnak ne tűnjön fel. Mar van ra technikam😂
L/bi
Az még lehet bármi. Mondjuk azt nézte, hogy nem jól szőrtelenítette, vagy pont azon agyalt, hogy csinálja, hogy ilyen sima lába? :D Ilyet én is szoktam.
De azért az eszelős, mindjárt leteperlek nézés, ajakba harapással az más.
Jo, mondjuk en sem szoktam harapdalni az ajkam. Nyílt utcán nem merném
#2 voltam
Néha megesik h úgy lassan végig nézek rajta és szintén az ajkaimba harapok.
de figyelek rá h ne vegyék észre és gyorsan tovább sétálok
14L
Ha nem figyelek oda magamra, akkor gyakran előfordul :D
Lehet engem láttál? xD
Na jó nem :D
De gyakran megnézem magamnak a lányokat, főleg, ha szép formásak a keblei :D
25/N
Én szoktam. Inkább arra ügyelek, hogy az illető ne vegye észre, az hogy más látja, már magánügy.
Pedig van barátnőm. Hűséget fogadtam, nem vakságot. :D
Mondjuk ez nem szexuális beállítottság kérdése, hanem inkább személyiségé. Csak kíváncsi voltam, hogy ez így mennyire általános jelenség, mivel még sose láttam eddig, de lehet csak pont nem vettem észre.
Én is simán grimaszolok az utcán, bár ahhoz már nagyon ki kell legyek éhezve, hogy pasikra ennyire látványosan reagáljak. :D
Én is tanúja voltam egyszer egy hasonlónak. Szintén vasútállomás volt a helyszín. Várakoztam, mellettem pár méterre egy másik lány álldogált. Beérkezett egy vonat, özönlöttek az emberek. Jött egy csaj, aki olyan szinten leplezetlen rókavigyorral nézett végig a leányzón - majd sétált tovább, mintha mi sem történt volna -, hogy emberünk még azt követően jó 2 percig vörös színben pompázott, és zavartan nézett jobbra-balra. Szegény pont találkozott a tekintetemmel, és az előzményekre való tekintettel én is rávigyorogtam, bár nem feltétlen olyan szándékkal. Nos, inkább elsétált :D:D:D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!