Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Ti szoktatok nyilvános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szoktatok nyilvánosan, látványosan a végigmérni lányokat? (nem tévesztettem kategóriát)

Figyelt kérdés

Vasútállomáson voltam szemtanúja annak, hogy egy lány várakozott a peronon, majd jött egy másik lány, aki látványosan végigmérte, majd az ajkaiba harapott. Először azt is hittem, hogy ismeri is és csak meg akarja szólítani vagy ilyesmi, de nem. Továbbment és arrébb várakozott utána.

Szerintetek?

Amúgy hetero lány vagyok és nem vagyok homofób, de ilyet még sose láttam :D

2016. máj. 19. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

én egészen gátlástalan vagyok ebben... én nagyon hosszan vagyok képes követni egy-egy jó segget, szép alkatot, és volt, hogy megfordultam valaki után, hátrafele menetben tettem meg pár lépést majd visszafordultam és tovább előre :D

olyancsak egyszer volt, hogy valakivel megnéztük egymást, majd miután elment mellettem megfordultam utána, és épp a seggét bámultam, amikor ő is megfordult... :D na akkor egy pillanatra a sz*r is megfagyott bennem, de aztán gondoltam már tényleg tök mindegy, szóval úgy gondoltam, hogy akkor még merészebb leszek és szemkontakt, mire még el is mosolyodott, de olyan édesen, hogy míg élek nem felejtem el :D meg nem kukán néztem csak és totál betojtam, hanem én is vissza tudtam mosolyogni a szép mosoly láttán :D

meg sokszor utcán látom engem is végignéznek, nem értem miért amúgy XD meg hát nyilván én is másokat :D

srác haverjaim is kicikiznek vele, hogy én mennyire megbámulom a nőket :D jobban mint ők :D igazából teljesen reménytelen eset vagyok :D

2016. máj. 19. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
De cuki vagy te utólsó,:D ha gondolod îrj!!!
2016. máj. 19. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Szoktam de nem sokszor ha nagyon kikészülők a sulitól akkor. A villamoson megfordulnak szép lányok😃😃😃
2016. máj. 20. 10:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Nahát, én is ugyanolyan vagyok, mint a 11-es. :D Ebben az egészben az a durva, hogy egy teljesen nőies nő vagyok és a szép nők inkább gondolják azt, hogy hater vagyok, de azért nem lehet eltéveszteni azt a nézést. :D Felfalnálak tekintet. ;) És szeretem mikor zavarba jönnek a nők, annyira cuki. :D
2016. máj. 22. 22:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is. Általában az arcot nézem előszőr és ha látom hogy milyen gyönyörű az arca akaratlanul is végigfut a szemem az egész testén😂 Ezt általában feltűnés nélkül. De volt már olyan is hogy a villamoson mögöttem ülő csaj egyfolytába engem nézett. Nem azt mondom hogy zavart sőt jólesett hiszen elég jól nézett ki😌😂 de annyira zavarba voltam azthittem kiesik a szívem a helyéről😂
2016. jún. 20. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!