Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jelek, vagy nem azok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelek, vagy nem azok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy többek kérdése is volt már, de engem is érdekelne, mi számíthat jelnek. Időnként megölel, máskor eltaszít. Azt mondja hetero, de imádja az illatom, volt, hogy majdnem megpuszilta a nyakam, szinte már éreztem a leheletét a bőrömön.Átölelt, s közben halkan a fülembe súgta, hogy szép vagyok. Becézget,láttam, ahogy a melleimet figyelte, megsimogatta az arcom, de nekem nem engedte ugyanezt. Miért?
2020. máj. 2. 15:52
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
49%
Ahh ha azok lennének nem kéne 3 naponta kiemelned a kérdést mert már megkaptad volna rá a választ magától a nőtől. Csak magadat kínzod!
2020. jún. 16. 14:32
 42/49 A kérdező kommentje:
utolsó... hogy te mekkora b...ó vagy.
2020. jún. 18. 17:24
 43/49 anonim ***** válasza:
72%
Egyáltalán nem bunkó!Csak megmondja az igazat,ami neked nem tetszik!Ez van,az igazság néha fáj...
2020. jún. 18. 17:57
 44/49 A kérdező kommentje:
ha építeni, segíteni nem tudsz, mi a jó fenének kell lehúzni a másikat? És az igazságról te semmit nem tudsz, úgyhogy ne papolj te okostojás. Foglalkozz a saját nyomoroddal..
2020. jún. 18. 20:43
 45/49 anonim ***** válasza:
65%
Dehogynem,írogattál nekem erről a dologról,legutóbb azt,hogy még a telefonban sem volt kedves veled.Hát akkor?!Vagy vannak azóta pozitív fejlemények?!Mert akkor szuper!
2020. jún. 18. 21:45
 46/49 anonim ***** válasza:
73%
Neked csak az a segítség ha azt írják igen, ezek jelek. Nekem is leírtad már mint sokunknak, többször is ecsetelted én mondtam hogy szerintem próbáld elengedni mert lassan mániákus vagy, és magadnak ártasz ezzel
2020. jún. 18. 22:03
 47/49 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? Nem is írtam választ, max 2 embernek. Úgy látszik kár volt, mert csak visszaéltek a bizalmammal. Ebből is látszik, hogy éretlen csitrik vagytok.
2020. jún. 19. 18:27
 48/49 anonim ***** válasza:
Na szia! 20 - as, 28 - as vagyok! :) Van valami fejlemény?
2020. jún. 27. 21:20
 49/49 anonim ***** válasza:
Így kioltani egy egész csapatot 😳
2020. jún. 30. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!