Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek jelek? (Több lent)
Szóval annyi a lényeg hogy mióta megtudta hogy én szeretem a lányokat tökre furán viselkedik.
(egyépként rajta is látszik hogy szereti a lányokat, meg sem kell említenie. Már az első nap láttam rajta :D)
Ha többen vannak körülöttünk akkor tök cukin viselkedik de odatol valami f+szságot hogy csesztetésnek vagy viccnek tűnjön.
De amúgy ha meg csak látjuk egymást akkor rengeteget szemezünk (pl szünetekben)
Gyakorlaton meg elhívott kajálni viszont én visszautasítottam de levágta hogy nekem bejön (szerintem)
Játszani is szokott hívni (gamer a csaj és én is gamer vagyok :D)
Mikor szemezünk akkor szinte mindig mosolyog. Tényleg az a "cuki de lekapnálak" mosolyt tol oda nekem.
Ha én nem szakítanám meg a szemezést akkor szerintem ott űlnénk 2 napig :D
Osztálytársam szerint valamit érez de én nem tudom..
Ezek jelek lennének? Érdemes lenne lépni? Ha igen akkor hogy?
Attól hogy gamer vagyok nem azt jelenti hogy nem vagyok érett
Egyépként
Én 18 vagyok
Ő 17
:)
"Gyakorlaton meg elhívott kajálni viszont én visszautasítottam"
Első lépésként el kellett VOLNA fogadni a meghívást.
Innentől kezdve neked kell elhívnod.
Ilyen helyzetekben a mai világban szerintem nem kéne ilyeneket vissza utasítani ha elhív,meghív. Az egy lépés feléd. Amit most jelen pillanatban vissza utasítottál,ezzel jelezve,hogy nem akarsz semmit.Legalábbis neki ez jött le.
Én is elhívtam egy nőt igaz csak kutyát sétáltatni,de mondjuk mi nem ismertük egymást,sok mindent nem tudtam róla,csak hogy állatbarát.
De vissza utasította. Pedig azt hittem bejövök neki,volt szemezés,mosoly,bókolás az ő részéről,én ezeket jelnek vettem és elhívtam. De nem jött. Onnantól kezdve hagytam a francba és elkönyveltem,hogy nem akar semmit. Hiszen ha akart volna akkor eljön velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!