Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ezek is "jelek" lehetnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek is "jelek" lehetnek a részéről?

Figyelt kérdés
Pár hónapja próbálok közelebb kerülni az egyik kolléganőmhöz aki meglehetősen zárkozott típus. Annyit elértem hogy rámfigyel de nagyon ingadozó a reakciója. Hol barátságos és közvetlen, jó párosnak nevez minket, máskor flegma és kötekedő. Képtelen vagyok kiigazodni az ilyen szélsőséges viselkedésen és nem tudom ez takarhat-e vonzalmat és érdemes-e tovább próbálkoznom nála.
2019. márc. 12. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből nehéz megmondani. Ezen kívül más jeleket szokott adni?
2019. márc. 12. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Ez inkább az általános jellemvonása a csajnak...

A legutóbbi plátói szerelmem is ilyen szèlsősèges viselkedèsű volt de nem èrzett iràntam semmit...

Szòval ennèl konkrètabb jelekre figyelj...

2019. márc. 12. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
8%
Na nee
2019. márc. 12. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Oszt a csaj leszbikus e egyáltalán?
2019. márc. 12. 12:26
 5/6 anonim válasza:
Lehet maga se tudja mit érez. Légy vele türelmes és megértő. A próbálkozás mit takar?
2019. márc. 12. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Hívd el munka után valahova. Legyen egy kis randi hangulat, ne úgy tűnjön, hogy azért hívod, mert nem akarsz egyedül vásárolni, hanem mert kimondottan vele akarsz lenni. Ebből már sejteni fogja mi a helyzet. Ha elfogadja, akkor lehet belőle valami. Ha nem, akkor meg hagyd, mindkettőtöknek így lesz jó.
2019. márc. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!