Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jelek, vagy nem azok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelek, vagy nem azok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy többek kérdése is volt már, de engem is érdekelne, mi számíthat jelnek. Időnként megölel, máskor eltaszít. Azt mondja hetero, de imádja az illatom, volt, hogy majdnem megpuszilta a nyakam, szinte már éreztem a leheletét a bőrömön.Átölelt, s közben halkan a fülembe súgta, hogy szép vagyok. Becézget,láttam, ahogy a melleimet figyelte, megsimogatta az arcom, de nekem nem engedte ugyanezt. Miért?
2020. máj. 2. 15:52
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
utolsó <3
2020. máj. 6. 20:19
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben csinálnám azokat,amiket ő.

Na de basszus,mi az,hogy nem engedte,hogy megsimogasd az arcát?Hogy volt az?

2020. máj. 6. 20:21
 23/49 A kérdező kommentje:
ezért nem értem ,ő meg simogatott, mi a csudát akar?? néha azt érzem , taszítom, néha azt, hogy kedvel
2020. máj. 6. 20:26
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
De amikor nyúltál oda akkor félrelépett vagy hogy volt,hogy "nem engedte,hogy megsimogasd az arcát"?
2020. máj. 6. 20:41
 25/49 A kérdező kommentje:
elrántotta a kezem :-(
2020. máj. 6. 21:16
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Ezután pláne azt gondolom,hogy az első komment helytálló.
2020. máj. 6. 21:31
 27/49 A kérdező kommentje:
lehet, hogy küzd az érzéseivel.. ...én meg vele
2020. máj. 7. 20:09
 28/49 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem csak viselkedj úgy vele szemben mint eddig. Úgy tűnik mintha ő akarna kezdeményezni de valahogy mindig visszalépne mert mégsem biztos benne. Egyszer csak megtörik a jég, legyél vele minél többet, ne mondj le róla!
2020. máj. 8. 11:26
 29/49 A kérdező kommentje:
utolsó, de cuki vagy... jelen helyzetben (járvány) sajnos sehogysem tudok vele lenni, de amiket írtál, úgy tűnik reménykedhetek:-)
2020. máj. 8. 18:49
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg bizonytalan. Ő próbálkozik és tuti jó érzés neki,főleg hogy hagyod neki. Viszont fél mikor te lépnél. Ilyen esetben pedig nagyon óvatosan kell lépkedni. Persze még így se biztos,hogy tényleg akar valamit. Lehet csak kíváncsi.,játszik :D

Ő tudja,hogy a lányokat is szereted?

Általában ilyenkor bátrabbak a "heterók" ha tudják barátnőről,munkatársról,lakótársról stb hogy a saját neméhez is vonzódik.

Sokuk játszik,húzza a másik agyát.

Nekem volt ilyen legjobb barátnőm, aki ezeket csinálta és heterónak vallotta magát,de közben rohadtul nem volt az mikor a sliccem le volt húzva és benyúlt a lyukon és az ujja már a csiklómat érte bugyin keresztül, az eléggé izgató,de totál kellemetlen szitu volt,azt se tudtam mit csináljak. Mivel többen voltak a helységben! :D

De mikor kettesben voltunk és óvatosan közeledtem totál eltaszított. De mikor meg ő akart simogatni fogdosni ölelgetni,pusziszkodni,nekem kb tűrnöm kellett és hát hagytam is mert baromi jól esett az már más,hogy kb tocsogtam oda lent és szar volt,hogy én meg kb hozzá se nyúlhattam. De persze nem történt semmi. Próbáltam magam túl tenni az egészen,hogy a barátságunk maradjon meg.

Aztán lényegében össze jött egy csávóval le sem szart engem.. pik pakk esküvő,gyerek. El is távolodtunk,pedig bensőséges "barátság" volt a miénk.

De én is próbáltam megcsókolni,meg közeledtem jobban. De sosem hagyta.

Szerintem ő is csak játszott,örült,hogy picit ilyenkor uralkodhatott felettem vagy nem tudom :D Én meg ilyen behódolós típus vagyok :D

2020. máj. 10. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!