Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jelek, vagy nem azok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelek, vagy nem azok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy többek kérdése is volt már, de engem is érdekelne, mi számíthat jelnek. Időnként megölel, máskor eltaszít. Azt mondja hetero, de imádja az illatom, volt, hogy majdnem megpuszilta a nyakam, szinte már éreztem a leheletét a bőrömön.Átölelt, s közben halkan a fülembe súgta, hogy szép vagyok. Becézget,láttam, ahogy a melleimet figyelte, megsimogatta az arcom, de nekem nem engedte ugyanezt. Miért?
2020. máj. 2. 15:52
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
39%
Nem veszíthetsz semmit,próbálkozz!Nekem is küldött hasonló jeleket egy nő,és nem adom fel,hiába írják itt sokan,hogy adjam fel.Valójában egyáltalán nem ismerik a teljes sztorit,csak kiragadott részleteket belőle,és pláne nem ismerik a nőt,hiszen sosem beszéltek vele.Ezek jó jelek,nálam is hasonlóak voltak.🙂
2020. máj. 2. 17:05
 12/49 A kérdező kommentje:
van kedved priviben beszélgetni velem?
2020. máj. 2. 17:21
 13/49 anonim ***** válasza:
97%

Basszus ilyen sztorit én is adnék

Szerencsés vagy 🙄

Mellesleg ezek tuti jele annak hogy teljesen küzd az érzéseivel és a gondolataival

Az mondom hogy amikor közeledik (arc simítással lenne a legkézenfekvőbb) közelebb léphetnél és megcsókolhatnád.

Igaz nem a legjobb ötlet, meg a szíved is ki fog esni a helyéről plusz még félni is fogsz, de ezzel minden kiderülne, ha nem azonnal akkor adnék nektek egy hetet

És kiderülne a dolog.

2020. máj. 3. 15:17
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
Már írtam előtte.Szerintem meg ez túl radikális lépés lenne,és lehet elijesztené végleg.Szerintem ilyen esetben az első csókkal várni kell,amíg majdnem biztos már a dolog,különben...😅
2020. máj. 3. 16:50
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Jogoos
2020. máj. 4. 01:29
 16/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a visszajelzéseket, oké, hogy várni kell vele, de jelenleg mit tudok tenni? Hogy közeledjek? Vagy sehogy sem?
2020. máj. 4. 17:14
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Te is öleld meg sokszor,olyankor szorosan öleld meg adj egy puszit a nyakára valamelyik ölelés után,aztán simogasd meg az arcát,ekkor mondd neki,hogy "fontos vagy nekem",és hasonlók.😉
2020. máj. 4. 19:49
 18/49 A kérdező kommentje:
nyakra puszi.... aztán meg lerepül a fejem...
2020. máj. 4. 20:45
 19/49 A kérdező kommentje:
"fontos vagy nekem és hasonlók" alatt mit értesz? milyen hasonlókat mondjak?
2020. máj. 4. 21:08
 20/49 anonim ***** válasza:
95%

Mond neki, hogy sokat jelent neked hogy ilyen közel álltok egymáshoz. Mond hogy senki mást nem érzel olyan közelinek mint őt, úgy érzed vele bármit megoszthatsz és mellette nem kell félned semmitől.

Ha már elmondod neki, hogy úgy érzed bármit megoszthatsz vele, akkor mond azt is neki, hogy booldog lennél ha ő is őszinte lenne veled. Szóval ez azt is magába foglalja, hogy elmondja neked, hogy valójában kikhez is vonzódik, fiúkhoz, lányokhoz vagy esetleg mind kettő.

De azt is csinálhatod, hogy (csak hogy megelőlegezd a bizalmát) elmondod neki egy bizalmas beszélgetés során, hogy te úgy érzed a lányokat szereted. Hátha ettöl ő is megnyílna.

Most ez az utolsó csak egy olyan ötlet volt ami úgy jutott eszembe hogy arra gondoltam én mit csinálnék.

Viszont ha tényleg heteró, akkor ezzel éehet hogy elijesztenéd, mert nem úgy közeledsz hozzá, mint barát.

Szerintem egyenlőre csak bókolj, udvarolgass neki, mondj olyasmiket amiket fent írtam és ha azt látod, hogy elfogadj, tetszik neki, jól esik neki, akkor esetleg már megemlítheted, hogy téged a lányok érdekelnek, hátha veszi a lapot.

Óóóóó, nagyon sok sikert, remélem összejön a dolog és mindketten kiteljesedtek!:)

Bárki is vagy minden jót, nagyon szurkolok!

2020. máj. 6. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!