Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelek, vagy nem azok?
Basszus ilyen sztorit én is adnék
Szerencsés vagy 🙄
Mellesleg ezek tuti jele annak hogy teljesen küzd az érzéseivel és a gondolataival
Az mondom hogy amikor közeledik (arc simítással lenne a legkézenfekvőbb) közelebb léphetnél és megcsókolhatnád.
Igaz nem a legjobb ötlet, meg a szíved is ki fog esni a helyéről plusz még félni is fogsz, de ezzel minden kiderülne, ha nem azonnal akkor adnék nektek egy hetet
És kiderülne a dolog.
Mond neki, hogy sokat jelent neked hogy ilyen közel álltok egymáshoz. Mond hogy senki mást nem érzel olyan közelinek mint őt, úgy érzed vele bármit megoszthatsz és mellette nem kell félned semmitől.
Ha már elmondod neki, hogy úgy érzed bármit megoszthatsz vele, akkor mond azt is neki, hogy booldog lennél ha ő is őszinte lenne veled. Szóval ez azt is magába foglalja, hogy elmondja neked, hogy valójában kikhez is vonzódik, fiúkhoz, lányokhoz vagy esetleg mind kettő.
De azt is csinálhatod, hogy (csak hogy megelőlegezd a bizalmát) elmondod neki egy bizalmas beszélgetés során, hogy te úgy érzed a lányokat szereted. Hátha ettöl ő is megnyílna.
Most ez az utolsó csak egy olyan ötlet volt ami úgy jutott eszembe hogy arra gondoltam én mit csinálnék.
Viszont ha tényleg heteró, akkor ezzel éehet hogy elijesztenéd, mert nem úgy közeledsz hozzá, mint barát.
Szerintem egyenlőre csak bókolj, udvarolgass neki, mondj olyasmiket amiket fent írtam és ha azt látod, hogy elfogadj, tetszik neki, jól esik neki, akkor esetleg már megemlítheted, hogy téged a lányok érdekelnek, hátha veszi a lapot.
Óóóóó, nagyon sok sikert, remélem összejön a dolog és mindketten kiteljesedtek!:)
Bárki is vagy minden jót, nagyon szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!