Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen romantikus gesztust csináltatok az udvarlási szakaszban a kiszemelteteknek, amivel teljesen levettétek a lábáról? Meséljetek!
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 14:11
2/4 anonim válasza:
Nem értem az első miért lett lepontozva... Ha nekem tetszik valaki, én is állandóan piszkálom, mindenbe belekötök, hogy állandóan beszéltessem, megnevettessem, legyen téma, legyen miről beszélni. A "szívom a vérét" kifejezés pedig pozitív értelemben értendő. A nők másképp működnek, nyilván le fogja venni a másik fél, hogy akarsz valamit, amiért ilyen vagy, amilyen. Magam elé engedem mindenhol, segítek ahol és amiben tudok, de ne legyünk ennyire maradiak, ha már nem heterók vagyunk...
3/4 anonim válasza:
Végre valaki megért:D csak én lusta vagyok regényt írni, de igen valahogy így
4/4 anonim válasza:
Na hát amiért totál oda lett értem az az volt, hogy mindig kerestem. Nem vártam napokat, hogy majd ő keres hanem én írtam. Na most ez valakinek lehet sok, hogy "nyomulos" vagyok, de ez nyilván akkor zavaró ha nem jön be a másik. Most nálunk az az opció volt, hogy nagyon bejottem neki, és nyilván nekem is ő. Szóval mindig kerestem. Aztán igen a viccelodes, folyton toltam neki a süket dumaimat, poenkodtam és ez nagyon bejott neki, de emellett mindig egy nagyon cuki nagyon romantikus részem is volt folyamatosan dicsérték, hogy milyen szép, oda figyeltem rá, meghallgattam, tudjátok a tökéletes oldal. :D (kicsit fura lehet ezt elolvasni de ja tényleg ilyen vagyok és így lenyugoztem totál) aztán a többi utána már jött. 4 hónapja vagyunk együtt és még mindig minden tökéletes. (bocsi ekezetekert, de siettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!