Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legédesebb dolog, amit csináltatok egy lányért? Mi a legboldogabb emléked egy lánnyal?
Vagy bármilyen édes dolog. Hiányoznak a szerelmesek.
Ráérek. Nyugodtan írhatok, bármit, ami cuki.
A barátnőmről készítettem egy mellszobrot születésnapjára,írtam neki verset,illetve egyszer 10 órát utaztam (hajnali 3-kor értem haza),hogy másnap 8-kor már a vonaton ülve tartsak hozzá.
A legboldogabb emlékem vele az első csókunk.
Elmentem bocsánatot kérni a lánytól akibe szerelmes vagyok (mint kiderült nem haragudott).... A virág boltban kiválasztottam a legszebb vörös rózsát, vettem szivecske alakú bonbont és elmentem a háza elé, sajnos nem tudtam hogy hol lakik ezért kb a fél kertvárost végig kérdeztem hogy hol lakhat :D szerencsére hamar megtaláltam, nem volt még otthon és az anyukája fogadott, aki aztán segített nekem, a lányka meghatódva a nyakamba borult
Azóta is együtt van a pasijával (sajnos nem velem) aki veszekszik rá folyton :(
Minden egyes szabadnapomon leutaztam érte 90 km-t majd az utolsó busszal vissza mert tőle tiltottak és csak nyolcig maradhatott el otthonról. Később pedig amint 18 lettem, kb a semmibe vetettem magam és a közelébe költöztem tök egyedül.
Legszebb emlékem amikor először csókolóztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!