Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan mondjam el hogy leszbik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el hogy leszbikus vagyok? Talán változhat ez a dolog?! 22/L

Figyelt kérdés

Volt már három barátom,

Az egyikkel 10 hónapot voltam, másikkal 3 hónapot, utolsóval pedig majdnem 5 évig.

Mindigis éreztem hogy jobban vonzanak a nők mint a férfiak, de egyszerűen nem tudom elfogadni hogy tényleg ez lennék, hogyan vállaljam fel, fájna ha nem fogadnának el.

Pedig őszinte szeretnék lenni sajatmagamhoz,

Nem tudom mit tegyek....

Nővel még nem volt szex.

Nem tudom hogy ismerkedjek leszbikus lányokkal, ha nem merem bevallani sem hogy az vagyok....: (

Köszönöm ha írtok!

2019. szept. 14. 08:36
 1/3 anonim ***** válasza:
11%
Volt 3 barátod. Közöd sincs a leszbikussághoz. És normális nő úgyse fog bottal se hozzád nyúlni 3 kan után. Úgyhogy ne mondjad el senkinek hogy biszeex vagy,maradj a kanoknál
2019. szept. 14. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy jobban vonzanak a nők még tényleg nem jelent leszbikusságot. Ha épp szingli vagy, keress egy lányt, akivel kipróbálhatod magad, lehet, hogy a szex se lesz az a hű de nagy élmény. Aztán majd elválik.
2019. szept. 14. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
96%
Jó nagy idióta vagy első,. Ne foglalkozz mások véleményével,hogy mit szólnának hozzá,címkézni se feltétlen kell magad,hogy most ez vagy az vagy. Ne köpd szembe magad, tegyél a boldogságodért különben életed végén bánni fogod majd,hogy nem volt elég bátorságod boldognak lenni. Aztán ha ez megvan,csináld azt ami jól esik, kísérletezz!
2019. szept. 14. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!