Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez valós dolog lehetett vagy csak átverés, rossz tréfa volt?
Oszlopokon láttam felragasztva több helyre a hirdetést: Egy állítólag 19 éves leszbi csaj "árulta magát", de nem is akárhogy! Már vagy tíz éve láttam, nem emlékszem pontosan a szövegre, csak most teljesen véletlenül eszembe jutott. kábé így szólt:
"19 éves, nem túl magas, sovány, hosszú barna hajú csajszi vagyok. 40-50 év közötti nők jelentkezését várom. Legfőbb kívánságom, hogy felcsatissal, misszionárius pózban megdugjál. Előnyt jelent, ha van rajtad egy piciny felesleg, főleg a pocidon! Emellett szeretnék sok-sok ölelést, puszit, csókot, bókot, szeretgélést kapni tőled, kedves vendég! Csokival, bonbonnal vagy borral, pezsgővel stb.. várlak, attól függően, mit szeretsz (ezt légyszí súgd meg nekem telóban, mikor bejelentkezel hozzám!), mert a szeretkezés mellett szeretnék veled kicsit barátkozni, beszélgetni, nevetgélni, nasizni, inni. Árakat telón, vagy személyesen tisztázzuk. Extra fizut ajánlok, ha estére jössz és velem alszol éjszakára! Szívesen aludnék el az ölelésedben, hogy reggel a karjaidban ébredhessek! Sok szeretettel, piruló mosollyal és könyörgő bociszemekkel várok minden jelentkezőt. Puszi: Katika
Valami ilyesmi volt, telefonszám, cím meg volt adva, nagyon hitelesnek hangzott, de nem is tudom, csak én vagyok ilyen megátalkodottan maradi? Kíváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek róla.
Én simán elhiszem,hogy igaz.Nekem is bejön a 40-50-es korosztály,pedig a húszas éveim elején vagyok,de 17 évesen is szerelmes voltam egy nálam kb 30 évvel idősebb nőbe. :'D
Bár az fura,hogy fizetni akart érte,és miért preferálta azt,ha valakinek nagyobb a hasa.Szerintem utóbbi beteges,meg a pénz ajánlása is durva,a többi ok.Lehet csak a csaj szimplán nem volt szép arcra,és így akart "kompenzálni" a partnerénél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!