Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz a nőkkel?
Figyelt kérdés
sziasztok.
arra lennék kíváncsi , ha épp nem olyan lánnyal hoz össze a sors aki az ideálotok kinézetre ,azzal folytatjátok az ismerkedést?
mondjuk beszélsz egy tök szimpi lánnyal, minden oké és küld magáról képet, ( neked mondjuk a fiús lányok jönnek be) és eléggé lányos.
Ti megpróbáljatok "elküldeni"? vagy éppen mert szimpatikus adtok neki esély így is?
vélemények ,tapasztalatok jöhetnek.
26/N
2020. márc. 21. 17:12
1/8 anonim válasza:
Nem ismerkedek lathatatlanba ugyhogy nincs ilyen gondom
2/8 anonim válasza:
Én már nagyon sok nővel voltam.. tényleg rengeteggel és eddig általában mind jól ült el, ha lenne bármilyen kérdésed szívesen kifejtem privátban, 29/N
3/8 anonim válasza:
En sajnos meg nem voltam novel sajnos visszahizodo vagyok kicsit :(
4/8 anonim válasza:
Én elmondom, hogy nem az estem. Egyszer tettem kivételt, mert nagyon passzolt a személyiségünk, lettek is érzelmek mindkettőnk részéről, de egyéb okok miatt annak is vége lett.
5/8 anonim válasza:
Nem minden a külső! Én adok esélyt, még ha nem is pont az esetem. De lehet az!!! 😉
6/8 anonim válasza:
attól függ, ha egyébként intelligens és kedves, akkor igen, de ha nagyon nem jön be külsőre, akkor biztos, hogy max csak haverok leszünk a végén
26/l
7/8 A kérdező kommentje:
akinek van kedve és ideje írhat . 🙄❤
2020. márc. 21. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!