Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ilyen nehéz a nőkkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a nőkkel?

Figyelt kérdés

sziasztok.

arra lennék kíváncsi , ha épp nem olyan lánnyal hoz össze a sors aki az ideálotok kinézetre ,azzal folytatjátok az ismerkedést?

mondjuk beszélsz egy tök szimpi lánnyal, minden oké és küld magáról képet, ( neked mondjuk a fiús lányok jönnek be) és eléggé lányos.

Ti megpróbáljatok "elküldeni"? vagy éppen mert szimpatikus adtok neki esély így is?

vélemények ,tapasztalatok jöhetnek.

26/N

2020. márc. 21. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem ismerkedek lathatatlanba ugyhogy nincs ilyen gondom
2020. márc. 21. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Én már nagyon sok nővel voltam.. tényleg rengeteggel és eddig általában mind jól ült el, ha lenne bármilyen kérdésed szívesen kifejtem privátban, 29/N
2020. márc. 21. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
En sajnos meg nem voltam novel sajnos visszahizodo vagyok kicsit :(
2020. márc. 21. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Én elmondom, hogy nem az estem. Egyszer tettem kivételt, mert nagyon passzolt a személyiségünk, lettek is érzelmek mindkettőnk részéről, de egyéb okok miatt annak is vége lett.
2020. márc. 21. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden a külső! Én adok esélyt, még ha nem is pont az esetem. De lehet az!!! 😉
2020. márc. 21. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, ha egyébként intelligens és kedves, akkor igen, de ha nagyon nem jön be külsőre, akkor biztos, hogy max csak haverok leszünk a végén

26/l

2020. márc. 21. 19:27
 7/8 A kérdező kommentje:
akinek van kedve és ideje írhat . 🙄❤
2020. márc. 21. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
Vagyok,írtam.
2020. márc. 22. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!