Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz néhány férfinek nőkkel ismerkedni és közelebb kerülni hozzájuk?
Azért, mert rosszul csináljátok. Én például sose úgy ismerkedek egy lánnyal/nővel, hogy egyből kapcsolat vagy szex. Én szinte minddel úgy kezdtem, hogy barátok voltunk és volt, hogy hamar megkedveltek úgy, hogy lett valami, de van, akivel évek után jöttem össze.
Persze volt akivel kapásból lefeküdtem, de akkor a helyzet is olyan volt, hogy nem volt más lépés :D
Nekem speciel a legjobb barátom is egy nálam egy évvel idősebb nő. Valamint az igazat megvalva, nőkkel sokkal könnyebben értek szót, mint a saját nememmel.
Ja meg amit sokszor megkapok, az az, hogy én sose nézem a mellüket, mikor beszélek velük.
A kettes vagyok.
Annyit még, hogy a hiedelmekkel ellentétben a csajoknál nem jönnek be annyira az ostoba macsó csajozós szövegek :D
A nagyja kinevet, egy része otthagy, és csak kevesen csapják szét a lábukat, de azoknak az önbecsülésük is kicsi.
Még mindig a kettes vagyok :D
A magasság meg nem számít. Én 165cm magas vagyok és a jelenlegi párom 187cm magas, azaz 22cm-el magasabb nálam. Sőt, alig 4 barátnőm volt alacsonyabb nálam, a többi magasabb volt. 14 barátnőm volt eddig a mostanival együtt.
Utolsó.
Nem tartom magam jóképűnek. Szerintem simán átlagos a külsőm. A külső sem akadály.
A hetes és kettes vagyok.
Ha úgy állsz hozzá, hogy nincs esélyed úgysem, akkor nem is lesz esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!