Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex nőként társkeresőn miért nehéz ismerkedni nőkkel?
Még sosem voltam ilyen oldalon, de csak leszbikusokat keresel, vagy biszexeket is?
Mondjuk nem értek a témához és nővel sem voltam soha eddig, de fotót biztosan én sem mernék feltölteni.
Pedig egyszer szívesen megismerkednék egy csinos, értelmes 30-as 40-es nővel, aki nőies, nem fiús. De szerintem ilyen nem is létezik, vagy sosem akadok rá.
1) mert csomó leszbikusnak rossz tapasztalata van a biszex csajokkal, a legtöbb csak 3.-nak keres nőt vagy unaloműzőnek, esetleg "kíváncsi", rosszabb esetben kidobja a végén egy pasiért, mert rájön, hogy ő gyereket és családot akar meg házasságot és anyámkínját. Átmennek egy ilyen leszbikus fázison, aztán kiélte magát és visszatér heteróföldére meg a heteró párkapcsolatba. Ez rohadtul megalázó lehet egy másik nőnek, hisz ekkor egyértelmű, hogy ő nem tudta volna megadni, amire a másiknak szüksége van.
2) ez nem dedó, hogy fénykép nélkül írogatsz és majd azt várod, hogy valami történjen. Tiszteld meg légyszíves azzal a másikat, hogy felvállalod az arcod. Ha már ráírsz valakire, legalább privátban küldj egy fotót, hogy tudja a másik, ki a fene ül a túloldalon. A halálom az arctalan profilok. Lehet tolni az álszent szöveget, hogy a belső számít, de ha külsőleg nem jön be a másik egyáltalán, miért görcsöljünk a dolgon?
3) orrvérzésig tele a net kamus nyomorék pasikkal, akik nőnek adják ki magukat, azt ugye nem gondolod, hogy majd meg fognak így benned bízni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!