Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz extra duci nőkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 12:25
1/17 anonim válasza:
Gondolom mert nincsenek kibékűlve magukkal hogy dagadtak ezért nem nyitnak a pasik felé
2/17 anonim válasza:
Mert ha elszúrod, rád ülnek és összetörnekXD
3/17 anonim válasza:
A szépárcú, ápolt, nőies duci lányok, nők nagyon is népszerűek.
5/17 anonim válasza:
Esetleg vannak itt ilyen lányok/nők ( ki hogy szereti) akinek lenne kedve beszélgetni/ismerkedni?
6/17 anonim válasza:
Nekem is írhatnak az ilyen lányok.
7/17 anonim válasza:
Más meg arról panaszkodik, hogy a duci nők hogy nyomulnak rájuk, pedig ők nem is akarják. :(
8/17 A kérdező kommentje:
rám nyomukhatnának...
2017. dec. 24. 10:05
9/17 anonim válasza:
Azért nem ismerkedek, mert a gúnyolódástól tartok. Vagy attól, hogy azért ismerkedik a másik, hogy csak megalázzon. Ma a vékonyság az elvárt, a trend, ezért hiába vannak belső èrtékeink, az senkit nem érdekel.
10/17 anonim válasza:
Nem vagyok extra duci, kb.8-10 kg súlyfeleslegem van.A volt férjem dagadt p.csának nevezett.Nemrégiben megkeresett egy régi ismerősöm, szexet ajánlott, én mondtam, hogy érzelmek nélkül nem.Tőle is megkaptam ezek után, hogy dagadt vagyok.
Úgyhogy bezártam, nem kell nekem megalázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!