Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nehéz extra duci nőkkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz extra duci nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Mert nem hiszik,hogy valóban tetszenek valakinek.

És aki ismerkedni akar velük arrol azt gondolják,hogy egy luzer aki jobb hiján csak megduná őket.

2018. jan. 7. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Bárcsak találnèk olyant, akinek én kellek így ahogy vagyok.
2018. jan. 7. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Amikor duci csajjal probálkoztam ő olyan furán viselkedett,amilyennel még (előtte és utána) sem taliztam.

Szóval van bennük valami fura fixáció az ismerkedés ellen.

2018. jan. 7. 14:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezek szerintem reális okok:

- a duci nőket sokan kihasználják, csak szexre kellenek

-párkapcsolatban már "ciki" velük mutatkozni

-undorodnak tőlük

-ezek miatt nincs önbizalom

-ti az extra duci alatt max pár kg-t értetek, holott az már minimum 20-30 kg

-már van párjuk

Ja és nevezzük nevén a dolgot, az extra duci az bizony kövér, elhízott, túlsúlyos, ahogy tetszik.

Férjezett 28/N +30 kg

Privátba nem fogok visszaírni

2018. febr. 11. 09:49
 15/17 anonim ***** válasza:

1) mert nem látod a hájtól a nőt 😂😂😂

2) rád ül és összetör

2018. máj. 30. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Titeket jól meg kéne alazni. Már látom hogy ti adtatok ihletet a Nyomorultak című film címének. Tisztelet a kivételnek.
2018. jún. 23. 13:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem duci nőkkel nehéz ismerkedni, hanem önbizalomhiányosokkal. Barátnőm exrán extra duci :) kicsattan olyan kisugárzása van. Boldogság mégcsak a közelébe lenni is. Ezt a pasdik is érzik, látják. Hát egy igazi férfifaló.
2018. jún. 23. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.