Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Barátnővel szex? (minden lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnővel szex? (minden lent)

Figyelt kérdés

Barátnőmmel régóta ismerjük egymást,elég nyíltak vagyunk egymás előtt.Egy ideje észrevettem,hogy furán viselkedik ezalatt azt értem,hogy elkezd fogdosni,főleg ha kettesben vagyunk,van amikor olyanokat mond hogy:hú de dögös vagy cica,kívánlak.Meg gyakran megesik hogy elkezdi mesélni hogy ha fiú lenne mit csinálna velem.Nos sokat gondolkodtam hogy ezt miért csinálja és hogy a viselkedése alapján benne lenne e egy szexbe.Csak nem tudom,hogy hogy vezessem fel rá.Nemsokára itt a névnapja amit nála töltünk,biztos fogunk iszogatni így gondoltam ott rátérek a dolgokra,de nem tudom hogy hogy is lenne jó.Szerintetek miért viselkedik így és hogy vezessem fel rá,hogy akár ki is próbálhatnánk.

19/L

2020. márc. 21. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Meghívhatnál a névnapjára.
2020. márc. 21. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rávezetni semmire, kis iszogatás után puszi, simogatás. Ha a csók megvolt, többi jön.

De ha már fogdos, akkor öt sem kell majd biztatni :)

2020. márc. 21. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pl ha mondja hogy kivan vagy dogos vagy valaszold vissza neki hogy menjen akkor rad de komolyan. Vagy csokoljon meg akkor ha mer. Ilyesmi. Kis jatekkal kell ezt mindig bevezetni. Megfog fogd meg te is. Vagy csokold akar meg.
2020. márc. 21. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Barátnők között nem ritka, hogy csókolóznak, meg ilyesmi, próbáljátok ki ti is. Amúgy te a lányokat szereted? Egy-két italt toljatok le előtte, az sokat segít mindenkinek.
2020. márc. 21. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon sűrűn szexeltem már barátnővel is de alkalmival is ha gondolod dobj egy üzit és segítek bármiben 22/L
2020. márc. 21. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Végülis... Karanténban kellene lennetek önként. Nem a névnapozást tervezgetni...
2020. márc. 21. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Na és hol fogdos?Bár ezek alapján lehet bemne lenne egy szexben.
2020. márc. 21. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Ha már olyanokat mond, akkor neked rögtön kapni kellett volna az alkalmon.

AZért azt furcsállom a csajoknál hogy képtelenek normális beszélgetésekre.

2020. márc. 22. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
69%

Arra számits,hogyvaz alkohol oldja a gátlásokat.

Azaz bátrabb lesz.

Ez a későbbiekben probléma amikor a szemedbe néz és kiderül,hogy csak játszott veled.

Amúgy tudja,hogy leszbi vagy?

Mert akkor ez nem csak játék hanem bizonyos szinte még ge-ciség is.

Mert lehet,hogy csak kiprobálná veled... aztán valahol visszavonulót fúj,és villám sebeséggel bepasizik,hogy egyértelmüen kopjle.

2020. márc. 25. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!