Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy barátnővel mennyi ideig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátnővel mennyi ideig tudok járni úgy, hogy nincs szex köztünk és nem csal meg?

Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 22:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ezt nehéz megmondani így. miért nincs szex köztetek,és miből gondolod hogy a lány képes lenne mással lefeküdni? némi infó nem ártana még...
2020. márc. 1. 22:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem konkrét kapcsolat csak azt vettem észre,hogy nagyon durván szex központúak a párkapcsolatok és kíváncsi vagyok ,hogy kb meddig lehet nem szexelni egy átlag lánnyal,hogy abból még ne legyen gond.
2020. márc. 1. 22:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
értem. szerintem max fél év,de hogy ezen időn belül az biztos. minden annyira gyors...van hogy látok olyan fiatalt aki majd havonta más lánnyal-fiúval kavar.
2020. márc. 1. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nagyon nehéz megmondani, mert van aki ugyebár alapból akar fél évet várni vagy hasonló.. De annál tovább nem érdemes szerintem
2020. márc. 1. 22:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy két hét. A mai lányok többségében nagy ribhancook. 13evesen már dugtak 5emberrel. Nem jössz össze neki 1 2 hét alatt talál mást.
2020. márc. 1. 22:50
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz.

Igazából pont ezért gondoltam mert alapból akiket ismerek lányok azoknak a fele kb olyan,hogy 1-2 hét után már félremenne mással ha nincs szex.

Viszont vannak olyanok is akik nem ilyenek,azoknál kíváncsi vagyok,hogy meddig tartana.

Ugyanakkor az is igaz ,hogy manapság annyira a szexről szól minden,hogy el nem tudok képzelni egy olyat pl hogy 2 év járás után fekszenek le egymással.

2020. márc. 1. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
1hét nagyon max, mondom ezt úgy hogy nő vagyok 🤷🏻‍♀️
2020. márc. 2. 11:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, attól függ, hogy ő konkrétan milyen. Ezt nem tudjuk megmondani.

Amúgy, mennyi idősekről beszélünk? Életkor szerint is elég változó, ki mennyit vár.

2020. márc. 2. 12:28
 9/11 A kérdező kommentje:
18-25 évesek
2020. márc. 2. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a korban már sokan rendszeresen szexelnek és a többség már nem vár annyit egy új kapcsolatban, mint kamasz korában.

A megcsalás meg a jellemétől függ. De az is, hogy meg tudod-e beszélni vele, hogy nem akarsz egyből szexelni.

2020. márc. 3. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!