Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Te miért szoktál prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te miért szoktál prostihoz járni? Mi az oka?

Figyelt kérdés
Nyilván azokhoz szól a kérdés, akik szoktak.

2019. aug. 12. 10:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak alkalmi szexre vágyom sokkal praktikusabb, mintha hetekig fűznék egy csajt tinderről elmennék randizni vele amiből lehet semmi se lenne...

Egy prostinál ráadásul én irányítok, az van amit én szeretnék, ott teljesen elengedhetem magam nem kell megfelelnem.

2019. aug. 12. 10:27
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Nála van anál, otthon meg nincs
2019. aug. 12. 10:29
 3/20 anonim ***** válasza:
59%
3 alkalommal voltam, mindig az újdonság miatt mentem, de mindig megbántam, szóval inkább egy jó maszti, persze korábban is ezt mondtam, aztán mégis elcsábultam.
2019. aug. 12. 10:30
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Ugyanaz mint a harmadik. Otthon van amit nem kapok meg, ezért szoktam menni, de utána sokszor szégyellem magam.
2019. aug. 12. 10:43
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

3-as vagyok. Az lemaradt, hogy én nem is azért mert szégyenlem magam, a megbánás inkább azért volt, mert nem volt olyan jó, nem érte meg egyáltalán. Hiába ad bele mindent a csaj, számomra akkor is sokkal jobb egy barátnővel.

Nekem ez csak egy drága ürítés.

2019. aug. 12. 10:46
 6/20 anonim ***** válasza:
62%

Ti barátnő/feleség mellett jártok? Gondolom ezt takarja azt, hogy otthon nem kapjátok meg.

És ők ezt tudják amúgy, vagy titokban jártok?

Nem ítélkezem csak érdekel.

2019. aug. 12. 11:25
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok nem tudja otthon.
2019. aug. 12. 11:44
 8/20 anonim ***** válasza:
23%
Még nem értékeltem le magam soha annyira hogy egy riherongy ölében keressem azt, amt normál esetben a szerelemben önzetlenül kapok-adok. A kapcsolatomban van orál, anál, és nem vágyom 10.-nek lenni egy QÁ-nál az adott napon.
2019. aug. 12. 11:47
 9/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem azért járok, mert a nejem nem ad meg valamit. Hanem ha pl egy magas, vörös, kis mellűt akarok megdugni akinek vörös a csík is a punciján egyszerűbb online választani mint vörös csajokat fűzni a Tinderen...aztán kiderűl, hogy csupasz vagy barna a leszállópálya, mert festett vörös a drága... Ugyan így nagy mellű szőkét, tini lányos barnát....stb. Nincs kockázat és felesleges időpazarlás.
2019. aug. 12. 11:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másért jár, de a legjellemzőbb okok nagyjából (van akinél csak egy, de van akinél több is egyszerre): otthon nincs minden rendben (nem kellő gyakoriságú, hiányzik belőle valami stb.), az újdonság varázsa (mindig új, vagy éppen "jó" csajok), praktikum (mész-élvezel-fizetsz-eljössz), önbizalomhiány stb. stb.
2019. aug. 12. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!