Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te miért szoktál prostihoz járni? Mi az oka?
Szerintem pszichopatának vagy érzelmileg roncsnak kell lenni ahhoz, hogy ezt élvezni lehessen.
Amikor pontosan tudod, hogy a csaj csak megjátsza, annyira nevetségessé válik az egész. Nekem semmilyen kielégülést nem okozott, hogy nyögdécselve vonaglott rajtam a csaj. Pedig bombajó nö volt, top kategória és még kedves is, aranyos is.
Nem értem a koncepciót benne... minden ami jó egy barátnős szexben, az hiányzik ebből az egészből. Nem tudom egyszerűen miért jó?
Még egy egyéjszakás is tök más, mert ott legalább tudod hogy a csajnak bejössz és meghódítottad.
Sokat gondolkoztam rajta mi a jó ebben, de azóta se jöttem rá.
A maszturbálás egyértelműen jobb és még egy 20ezres is megmarad a zsebedben.
Ár/érték arányban egy nagy lóf...sz a prosti.
Jól keresek, simán belefér... de egyszerűen rosszul vagyok, hogy egy ócska műszínjátékért ennyit kell fizessek.
Mindegy, felfogás kérdése. Nekem a szexben pont a kölcsönösség számít. Más esetben kiverem inkább ingyen.
Uncsi a maszti és jó egy hús-vér nőt ölelni, csókolni... Jobb a marokmarcsánál a száj és a punci... :)
Én szingli vagyok, azért járok. Ha lesz egy jó barátnő, akkor nyilván nem fogok... :)
Nehéz kifogni, de lehet találni 1-1 lelkesebb lányt, aki tényleg barátnő érzést ad és nem az az életunt punci aki arra vár, hogy elmenj. Olyanhoz is volt szerencsém... Nem is mentem többet...
Még nem kezdtem el prostizni, de az alábbiak miatt szeretnék majd:
- az egyetlen esélyem a szexre
- szeretnék sok csinos nővel lefeküdni
- többféle korosztályú nőkkel is szeretnék szexelni
30F
#15, Az a baj, hogy ez nem szex. A szex kölcsönös.
Amit javaslok, vesszed el a szüzességed mihamarabb prostinál, aztán tessék csajozni. Máshogy nem lehet elérni/megtapasztalni a szexet.
Vágyakozol csak egy rendes többfogásos gourmet vacsorára... de csal egy szar fűrészporízű zacskóslevest kapsz.
Nagyon rég voltam már. Megláttam a nőt aki szép volt és meg akartam dugni. Ezért mentem. Nagyon jó volt csak nagyon drága hobbinak.
Amúgy a rosszlanyok tele vannak szebbnél szebb nőkkel. Én nem osztogatok minden nőnek 10 pontot mint a legtöbben de a regisztrációmban vagy 20 lány van 10 pontos. Egy volt köztük aki eszméletlenül szép volt. De mire odajutottam volna hogy felmegyek hozzá Pestre eltűánt. Szerintem abbahagyta mert kapcsolata lett. A visszajelzések alapján nemcsak a teste és az arca volt gyönyörű de a személyisége is nagyon csábító lehetett. A képei viszont okoztak némi zavart bennem. Kétfélék voltak. Az egyik egy 12 pontos csajé a másik egy 6 pontosé és nem tudni melyik mikori. A csaj kb kinézetre olyan volt mint Charlize Theron fiatalabban de még nála is szebb és nőiesebb. A masszázs csajok közt is volt egy aki egy szépségkirálynő választáson megnyerné az első 3 helyezést egyben...
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!