Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktatok Fiú prostihoz járni? Volt már rá példa?
Figyelt kérdés
2019. máj. 10. 09:33
1/9 anonim válasza:
Nem, de ha lenne valami helyes elmennék hozzá.
2/9 anonim válasza:
en voltam egyszer 4000 ft fizettem hogy leszophassam
4/9 anonim válasza:
Régebben rendszeresen jártam, de mindig ugyanahhoz a pasihoz. Egy isten volt az ágyban :)
5/9 anonim válasza:
Igen aranyom, szoktam, miután a postás leperkálta a nyugdíjt, azonnal!
82N.
7/9 anonim válasza:
3as komoly de valószínüleg nem lány hanem biszex vagy meleg pasi a kettes.
8/9 anonim válasza:
Lány vagyok.
Igen rendszeresen járok egy fiúhoz. Miért? Mert kell a szex de barát nem. Hányok a tündi-bündirózsaszínködös marhaságoktól. Egysuerűen jól akarom érezni magam a bőrömben.
Tudom, találnék jelenkezőt minden bokorban, hogy megdughasson, csak az a bibi, hogy ők rendszerint mindig többet akarnak. A fiú prosti kap pénzt, cserébe kielégíti a vágyaim, és nem kér randit, nem lesz szerelmes belém.
32N
9/9 netlogi válasza:
Szia. Hozzám is eljöhetsz szex masszázst is adok jól kielégítelek.
Cim zizikavics@gmail.com.
Ide légyszi a válasz/kérdésed. Puszi
Feri. Izsákról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!