Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazán kemény dugás után mit éreztek, lányok? Tudtok járni?
Egyetertek az elso valaszoloval.
Egy kiados, akar meg hosszu, tobbmenetes dugas utan nekem meg a pisiles is faj :D
De karpotol erte az elvezet.
Utana osszeszedni magam, letusolni, kocos hajat rendbetenni... Na az a kihivas :D
Boldogságot, kielégülést.
Nekem is remegni szokott egy kiadós szex után a lábam, és csak fekszem utána, mert nem tudok felállni egy darabig.
Ha rögtön utána akarnék felugrani, az tuti nem sikerülne egy hosszúra nyúlt, intenzív szeretkezés után.
De àltalàban majd kiugrik a szívem és csak kapkodom a levegőt, szóval nem is akarok felkelni.
Ha kicsit lelassult a légzésem, akkor szoktam nyújtogatni a lábam, mozgatni/tornáztatni magam, hogy normálisan kontrollàllni tudjam a mozgàsom, ha felkelek
Az előfordult már, hogy ha àllva csinàltuk, akkor utána tartania kellett a páromnak kicsit, hogy stabilan a lábamon tudiak maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!