Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti szerettek barátnővel közösen 1pasin franciázni?
Figyelt kérdés
Valamelyikőtök pasijával , vagy idegennel? Milyen idősek vagytok?2020. márc. 12. 00:26
1/13 anonim válasza:
1 szer csináltam, nem volt rossz
20/l
2/13 anonim válasza:
Nos,Hát (Porsche) Panamerád soha nem lesz, ezt borítékolhatom :D
amúgy nem 40/N
4/13 anonim válasza:
Egyszer próbáltam ki. Izgalmas volt. Barátnőm pasija volt a srác. Akkor 22 évesek voltunk
5/13 anonim válasza:
Voltam olyan szituban, amiből ez lehetett volna, kicsit bánom, hogy kimaradt :D
6/13 anonim válasza:
Nokent nem erzem az izgalmas voltat egy fel faroknak novel sulyosbitva. Akkor mar ketto ferfi, csak ha tetszik mindketto, es amugy istennonek, nem guminonek tekintenek.
7/13 anonim válasza:
Nem. Én sose osztoznék egy pasin, pláne egy barátnőmmel, az duplán bizarr...
8/13 anonim válasza:
Idegennel csináltuk anno régen 16 éves kiváncsi szűzek voltunk mind ketten de csak szopás volt..
Ez 10 évvel ezelőtt volt ..
És egymás pasija mindig tabu volt
9/13 anonim válasza:
Pasiként írom a következőket:
Érdekes, én is azt tapasztaltam, hogy a Nők nem osztanák meg a barátjukat senkivel, inkább bevállalnának még egy pasit, ha már hármas :)
10/13 anonim válasza:
Egymás pasija mindig tabu, idegennel csináltuk kétszer pár éve.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!