Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kipróbálnátok a hármas szexet olyannal akit ismertek, valami baráttal, barátnővel, vagy nagyon zavarban lennétek?
En igen es (tuti lepontoznak mert nyitott vagyok) de probaltam is. Ugy voltunk hogy egy baratnom, az o parja, egy haverjuk akit nem ismertem es en. Es itt nekem a baratnom meg a pasija volt az ismeros mert a sraccal is tobbszor talalkoztam meg kozos program kirandulas is volt. Engem is meglepett hogy nem voltunk zavarban (igaz picit ittunk is elotte ami bizonyara hozzajarult ehhez)
Volt olyan szitu is hogy nem egymassal csak egymas mellett szexeltunk egy masik baratnommel a sajat partnerunkel es ott sem voltunk zavarban (pedig ugye lattuk egymast meztelenul)
23L
A hármas, avagy többes szexet kóstolók két nagy táborra oszthatóak ebből a szempontból (kb. 80-20% arányban). Az egyik direkt ismeretlennel éli meg először (klubban, netről, nudiról stb. keresve 3. játékost), a másik direkt olyanokkal akiket ismer. Utóbbiaknál nem is feltétlenül előre tervezett, hanem úgymond a szituáció adja.
A harmadik csoport "nincs" - nagyon sokan nem szeretnék és nem is fogják kipróbálni a hármas, vagy többes szexet. Egészségére csinálja mindenki úgy ahogy neki jólesik, nem elvárásoknak kell megfelelni de elítélni sem kell ha valaki meg szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!