Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni maszturbáláskor? Veletek is volt ilyen? Mi segített?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem,de egyszerűen nem megy.Használtam dildót is,simogattam a csiklómat,de semmi.Mi lehet a gond?2020. márc. 21. 09:32
1/3 anonim válasza:
Nekem csak akkor van ilyen ha szedek valamit
2/3 anonim válasza:
A lelkedben meg a fejedben lehet a legnagyobb gond. Nem akarok kitérni a korábbi kérdéseidre (ismét).
Ott lehet a kulcs, hogy pár napja kezdted. Ne várj csodát, ha nem is ismered a tested, fogalma sincs mire hogyan kéne reagálni. Amúgy lehet szervi oka is, mi nem tudhatjuk pontosan. De talán először ki kéne tapasztalni, mi izgat fel szexuálisan. Onnantól könnyebb.
3/3 anonim válasza:
En tudom, nekem miert. Szemely szerint annyira akarok valakivel szexelni, hogy az onkielegites frusztral. Tulajdonkeppen nem azert fogok hozza, mert akarom csinalni, hanem mert tudom, nem birok magammal, es most csak ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!