Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi lehet a baj, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, hogy nem birok elélvezni?

Figyelt kérdés

Eddig soha nem volt az orgazmussal problémám, kivéve most.

Egy új kapcsolatba léptem bele kb 2 hónapja. A nő gyönyörű, imádnivaló, mindenről el tudunk beszélgetni és a szex is jó, de valamiért nem tudok átlendülni és átadni magam az orgazmusnak. Annyira idegesítő, hogy az eddigi alkalmaink alatt ez nem történt meg velem. Persze a társam is nagyszerű eljuttatni a csúcsra, de nekem is hiányzik az-az áramütéshez hasonlítható dolog, ami most nem tör rám. Tudom, hogy az én hibám, mert a kedvesem mindent jól csinál,van bizsergés meg lángolás, de nem tudom kiüríteni a fejem. Mit lehet ez ellen tenni? 22L

2018. márc. 20. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
1%
egy férfi kéne neked
2018. márc. 20. 14:09
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, próbáltam de nem váltottak ki belőlem ekkora bizsergést, vonzalmat, mint az eddigi barátnőim.

Sőt a szex férfival olyan volt, mintha megerőszakoltak volna, annyi eltéréssel, hogy megengedtem és próbáltam jól érezni magam...

2018. márc. 20. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lélektani okai (is) lehetnek. Mivel még friss a kapcsolat, valószínűleg annyira szerelmes vagy belé, hogy próbálsz bizonyítani és mindent megadni neki, ami sikerül is, ennek viszont te látod a kárát. Be lehetne iktatni egy olyan alkalmat is, amikor az első pillanattól kezdve ő kényeztet téged és megpróbál a csúcsra repíteni (ha ez hosszabb ideig tart, akkor is). Így valószínűleg te is eljutsz az orgazmusig és ezzel a lélektani gátlások is feloldódnak. :)
2018. márc. 20. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert még nem ismertél meg engem! Nem akarnál mást soha!
2018. márc. 20. 16:17
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Élvezd a napsütést
2018. márc. 20. 21:25
 6/10 A kérdező kommentje:

...hogy éppen nem esik.

Élvezd a munkát, tudod, hogy az nemesít,

Élvezd, hogy valamihez tisztán jutsz hozzá,

Így nem kell aggódnod, hogy jön a jakobinus-puttonyszáj.

Ha beborul az ég, és jön a jégeső,

Mosolyogva dobjál be te is velünk egy jäger-sört.

2018. márc. 21. 13:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Behaltam a folytatáson kérdező :D Na de visszatérve gyakoroljatok és koncentrálj, én ennyit tudok tanácsolni mint szintén az orgazmust nehezen elérő, de végül sikerrel járt lyányka. És jobb lenne ha inkább ő adna többet szerintem.
2018. márc. 22. 19:20
 8/10 A kérdező kommentje:
;) ;)
2018. márc. 23. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
úgy látom, megtörtént az áramütés... :)
2018. márc. 23. 18:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen meg :D szerencsére! Vagy szerencsémre, remélem ezentúl nem lesz gond :O
2018. márc. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!