Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok képtelen elélvezni?
Figyelt kérdés
Teljesen mindegy, hogy valakivel vagyok együtt, vagy saját magamnak csinálom. Rendesen benedvesedek, kb elázik a bugyim is, fel vagyok izgulva, de bármit csinálok, nem megy. A partnereim is eddig mind megdzakadtak, de képtelen vagyok az orgazmusra, vagy mi lehet a baj? Valami lelki dolog? Nem merek ismerkedni sem, annyira zavar engem az, hogy küzdenek értem, mert én több orgazmust tudok okozni, de nekem senki sem tud. Leszbikus vagyok, férfival sosem voltam, nem is tervezem. Komolyan semmi baj nincs, nem tudom miért van az velem. Sosem élveztem még el, pedig nagyon jó aktusokban vettem részt, ez biztos.
szerintem ne pörögj rá a témára. az én barátnőm sem tudott, hasonló volt a helyzet ott is. mondtam neki hogy ne foglalkozzon a dologgal, én sem foglalkozom vele hogy elélvezzen, csak addig orálozok neki amig nekem jólesik. így megszűnt a lelki teher mindkét fél részéről. egy idő után így egyre többször el tudott élvezni, mert sosem volt ez egy kitétel, hogy márpedig akkor most orgazmusra hajtunk.
2018. jún. 11. 21:41
2/8 anonim válasza:
Volt már egyáltalán orgazmusod? Mert vannak olyanok, akik éreznek valami furát, de nem biztosak benne, hogy az orgazmus volt-e. Plusz bizonyos gyógyszerek is okozhatnak orgazmusképtelenséget, de ha nem szedsz semmit, lehet, hogy szervi okai vannak.
2018. jún. 11. 21:42
3/8 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy ne görcsöljek rá, nem teszem ezt, csak nem hiszem el, hogy szerelmes vagyok, jó minden, és nem érzek semmit.
Nem szedek semmit, és nem, sosem volt. Nem találtak nálam semmit, voltam már nőgyógyásznál is ez miatt.
2018. jún. 11. 21:47
4/8 anonim válasza:
nem kell ehhez szerelmesnek lenni.
2018. jún. 11. 22:16
5/8 Norela válasza:
És nem lehet, h az agyad gátol meg benne valamiért? Mert a leírtak alapján, mintha nem tudnád még saját magad előtt sem igazán "felszabadítani" a tested, és ez sokszor lehet az agy miatt is. Sőt.. Oké, h azt mondod nem görcsölsz rá, de ha erre gondolsz, h nem görcsölsz rá, az is egyfajta rágörcsölés. Vagy lehet benned egyfajta félelem is.. és a lelki dolog is közrejátszhat. Mert benned van h megismersz vkit, és úgysem fog menni és mennyire ideges leszel miatta, már idő előtt rápörögsz, ezért már eleve az ismerkedésnél bebeszéled magadnak h mi lesz. Vagy mi nem lesz.. esetleg vallásosság, és/vagy szigorú nevelés miatt, vagy akár önelfogadás hiánya miatt is lehetnek ilyesmik, sajnos :/
2018. jún. 12. 10:21
6/8 anonim válasza:
Igazából ezer oka lehet.
Lehet, hogy te már tudatosítottad magadban,hogy leszbikus vagy,de tudat alatt még nem fogadtad el magát. Vagy talán tudat alatt bűntudatod van miatta.
Az is lehet,hogy valami gyerekkori élmèny/trauma gátol benne. Hallottam olyanról,ahol tabuként és szégyelni valóként kezelték otthon a szexet, ezért bűnösnek érezte magát tudat alatt az illető.
Szóval tényleg ezer és ezer oka lehet, érdemes lenne felkeresni egy szakembert,aki segít feltárni és megoldani a dolgot.
2018. jún. 12. 12:08
7/8 anonim válasza:
A nyelv és az ujj csodákra képes. én se tudok mástól elmenni de ettől igen. (Tudom ez sem a legnormalisabb de még is jobb mint a semmi)
2018. jún. 13. 15:38
8/8 anonim válasza:
Mennyire tudod elengedni magad egy nő társaságában?
Mennyire vagy szégyenlős?
Teljesen el tudod engedni magad szex közben vagy agyalsz a "siker" elérésén?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!