Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerettek elélvezni a barátnőtökkel? (Kateg. )
Milyen pózban? Mit szerettek az adott helyzetben? Dominancia, alárendeltség, szerelem átérzése stb?
21/L
* A “Kateg.” a KATEGÓRIA szó rövidítése.
A gyengébbek kedvéért, látom kell a lábjegyzet
Kezdem azt hinni itt tényleg mindenki értelmezési problémákkal küzd. Akkor az első hozzászólótól tekintsünk el, de rajta kívül is 4 privátot kaptam férfiaktol, hogy ők hova szeretnek.
!!!!!!Leszbikusokhoz szól a kérdés, én is leszbikus vagyok. Érintett lehet még a kérdésben a biszex lányok csapata, de csak ha lányos tapasztalatokról írnak!!!!!
Általában én vagyok felül, kézzel csinálom neki közben, aztán átölelve csak hozzá simulok. Ez a misszionárius póz, vagy mi? :D Elnézést, ezekben nem vagyok otthon. Nyílván fel-le mozgatom a "testem" közben. Ez csak akkor van, mikor én is igénylem a dolgot, nem gyakran. Egyébként én vagyok a domináns, nyalni jobban szeretek, és az jobban esik, hogy ő élvezi a pillanatot.
Az első néhány hozzászólónak meg üzenem, ha ennyire unatkoznak, menjenek és fussanak a ház körül két kört. Nagyon unalmas már.... És mélyen elszomorít ez a színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!