Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg sosem voltam lánnyal, de nagyon kiszeretném próbálni. Miért nem jön össze? 19/l
Figyelt kérdés
Meg sosem talaltam olyan lányt akivel kitudnam próbálni.. Volt hogy beregisztráltam egy két oldalra de aztan abból sem lett semmi..ha elkezdtem valakivel beszélgetni is a vegen kiderult hogy egy kiéhezett pali, vagy csak siman mar nem erdekelte a dolog..
Plusz erre felénk Győrben, nincs is semmi olyan szórakozóhely ahol probalkozni lehetne :/
Ti hol ismerkedtek?
2020. márc. 5. 16:37
11/13 anonim válasza:
Szintén győriként, tanácstalan vagyok. Neten nem jön össze, szóval remélem majd élőben felém sodródik valaki.
13/13 anonim válasza:
Sziasztok! Eddigi tapasztalataim alapján lányokkal nem könnyű ismerkedni, akármit is akarsz tőlük :D De én ösztrora, wowra, ilyenekre szoktam járni, de úgy tűnik, mintha már kihaltak volna a normális emberek. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!