Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretném próbálni az anált, aki csinálta már tud véleményt mondani róla? 18/L
Én nem csináltam, de azért egy pár dolgot hallotam róla. Az első és legfontosabb dolog, a sikosítás. Ugye mivel ott nem nedvesedsz, ezért száraz és ha nincs eléggé sikosítva fájdalmas és egy örök életre megutálhatod. Nem árt, ha az aktus előtt esetleg a barátod kinyalja kicsit a popsidat vagy esetleg meg is ujjaza (de azt is csak sikosítóval).
Aztán amikor a behatolás történik, elvileg csak addig kellemetlen az érzés, amíg a két záróizmon átnem jutt a farok. De azt is hallotam róla, hogy olyan mintha kakilnál csak visszafele. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Egy 14 éves lány. :)
Pasi vagyok de semmi pénzért....
Sok előjáték és sikosito kell hozza, előkészületnek kell beontes is :(
Nem szeretném mert az aktus után rögtön zuhanyozni kell, nincs bujas.
"Az én volt barátnőm egyszerűen megfogta, és berakta magának."
Persze, az úgy működik, hogy csak simán berakja, mi kamus gyerek?
4-es válaszoló! Neked meg 14 évesen nem ebben a kategórában kellene az észt osztanod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!